I després

La presidenta de l’Associacio de Comerciants diu que exigirà més suport al nou govern

Compartiu aquesta història

La presidenta de l’Associació de Comerciants Centre Ciutat, Marian Bretones, no vol deixar passar l’oportunitat que li ofereixen dues situacions (reforma del mercat i eleccions) per tal de reivindicar la necessitat que té el comerç de Sant Feliu per reivindicar-se ja que, juntament amb el turisme, assegura que són un dels motors de la Ciutat.
Quant al mercat declara que “la seva la reforma té una gran importància ja que pot ser el motor de l’activitat comercial de la zona i del comerç en general. Aquesta remodelació, estic segura que donarà un gran impuls i provocarà que es potencií l’esperit de superació i d’innovació dels botiguers de Sant Feliu”. Fins ara era un mercat obsolet fins que no s’ha produït aquesta reforma. S’havia demanat amb molta insistència i fins que no hi han intervingut persones que han cregut en el projecte no ha estat possible.
Marian Bretones considera que “la pròpia debilitat generada per ser un mercat pràcticament mort provocava que no se li donés la importància que realment tenia, no per part dels comerciants, sinó que moltes vegades per part dels polítics que no atenien a les demandes de que això era fonamental per poder plantejar el futur marcant un punt de partida o de referència.
Això ja és una realitat, estem molt contents, segur que donarà els seus fruits i el comerç de Sant Feliu es reconeixerà com el motor econòmic del municipi atès que en aquests moments és l’únic que tenim a més del turisme.
Per tant, és per aquesta via que hem de demanar als polítics en general i a l’equip de govern que surti escollit en aquestes eleccions en particular, que en facin bandera a tot arreu. I aquesta demanda és el que traslladaré a partir del dia 22 de maig ja que és el sentiment del sector al qual represento.
La presidenta assegura que demanaran un major suport per al comerç ja que està segura que aquesta és la fórmula per sortir del “forat” en què estan immersos els pobles de la zona i, per extensió, les seves societats.
També considera que Sant Feliu ha quedat endarrerit en algunes qüestions i que ha arribat l’hora de posar-se les piles, sense mitges tintes, tots a una, considerant que aquest és el sentiment general dels comerciants del municipi.

El més llegit

I després