El Teatre Auditori Municipal de Sant Feliu va acollir dimarts la presencia de polítics, Policia Local de la zona, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Bombers, Protecció Cvil, Creu Roja, etc. que assitien a l’acte de reconeixements que cada anys es lliuren amb motiu d’aquesta diada.
Entre les dades que se solen facilitar públicament, destaquen els 27.807 serveis quan al  2009 es varen fer 25.170.
El els parlaments com el de l’Inspector en Cap de la Policia Local de SFG, Josep Miñarro, la crisi i les retallades varen tenir un espai destacat ja que subratllava que, malgrat que hi hagi hagut aquest augment del nombre de serveis, la Policia Local ha hagut de treballar amb els mitjans de què disposaven amb els prop de 40 agents i comandaments superiors però que estaven al peu del canó demostrant en el dia a dia que són uns professionals.
En la mateixa Línia, el regidor delgat, Pere Ararà, (també responsable de l’Àrea de serveis Econòmics de l’Ajuntament) va destacar que el cos policial no és aliè a les restriccions econòmiques, que són conscients que calen més mitjans i més efectius tot i que les circumstàncies manen.
Va tancar l’acte Carles Motas que va declarar que era conscient que els ajustos pressupostaris afecten, també, al cos de la Policia Local, als qual va agrair la seva professionalitat i la seva admiració personal per la tasca que porten a terme malgrat que s’han rebaixar un 42% el nombre d’hores extres, passant  d’11.532 l’any 2009 a 6.679 durant l’any passat, la qual cosa ha estat possible per la col·laboració que es porta a terme amb Mossos d’Esquadra.
Quant a detencions ronden la xifra de l’any passat, sobre les 35 tot i que les citacions judicials han augmentat un 15% , l’augment en accident de trànsit al municipi ha estat del 8%, és a dir; un total de 276 i els ferits han augmentat de 82 a 125. En canvi les denúncies han baixat un 22% ( 3.923) mentre que la grua va retirar 966 vehicles i els  cotxes abandonats han estat 156.
La festa coincidia amb el primer aniversari de la  nevada i en l’acte es va fer un reconeixement pels gairebé 38 anys de servei del Cap de la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Sant Feliu (21 com a cap), Ramón Fernández Mastroque en poques setmanes passarà a la segona activitat atesa la seva pre-jubilació en complir seixanta anys.
Els reconeixements foren els següents:

Medalles als agents que celebren els 20, 25 i 30 anys: Xavier Campos, a l’inspector Josep Miñarro, al sergent CiprianoDopico, al caporal Miquel Martínez  i a l’agent Francisco De la Poza.
En reconeixement als diferents serveis realitzats conjuntament amb la UDYCO del CNP on es van detenir el màxim responsable d’una xarxa de tràfic de droga i extorsió, els autors de 84 delictes d’estafa, i es van recuperar un total de 7.000 quilograms de droga, es lliura Creu de Bronze al Inspector-Jefe del Cuerpo Nacional de Policíasr. Angel Luis Camafreita i al sergent Ernest Natera.
En reconeixement a un servei realitzat conjuntament amb la UDYCO del CNP on es van detenir diverses persones i es van recuperar 2.000 quilograms de droga es lliura creu de Bronze al caporal Josep Valenzuela.
En reconeixement a un servei realitzat conjuntament amb la UDYCO del CNP on es va detenir el màxim responsable d’una xarxa de tràfic de droga i extorsió es lliura Creu de Bronze a l’agent Ivan Ejarque.

En reconeixement a un servei efectuat durant el temporal de neu on es va rescatar a una persona ferida que estava amb perill per a la seva vida es lliura Creu de Bronze al caporal Enric Rodríguez, agent Francisco de la Poza, i agent Salvador Blanco

GUARDONS DE MÈRIT COL·LECTIUS

En reconeixement a les actuacions realitzades pel manteniment de la seguretat ciutadana es lliura Guardó de Mèrit Col·lectiu als Agents del Torn de Nit del període 2009/2010

GUARDONS DE MÈRIT INDIVIDUAL

En reconeixement a la col·laboració amb el servei de la Policia Local i en benefici de la ciutadania, en motiu del temporal de neu es lliura guardó de mèrit individual i placa a les següents persones :

Membres de Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols srs. David Andújar, i Francisco Yuste.

Cap d’Àrea d’Urbanisme sr. Lluís López

Cap d’Àrea de Manteniment de la ciutat sr. Xavier Simona

Cap de la Brigada d’Obres sr. Víctor Domenech

Responsable de l’empresa Obres i Desmontssr. Xavier Batlle

Ciutadà Sr. Juan Sánchez Torreblanca

En reconeixement a la col·laboració amb el servei de la Policia Local i en benefici de la ciutadania, en motiu de la seva tasca com a Agent Cívic es lliura guardó de mèrit individual a la sraMaria del Mar Muñoz

Reconeixement a l’Inspector-Jefe del Cos Nacional de PolicíaSr. Ramón Fernández Mastro, el qual pasa a la segona activitat despres de 38 anys de servei, 21 dels quals els ha dut a terme com a cap de la Comissaria de Sant Feliu de Guíxols.

Trofeus del campionat de Tir Segon Memorial Adolf Rubiano.

CLASSIFICACIÓ PER EQUIPS :

3er. Classificat Policia Local de Sant Feliu de Guíxols

2on. Classificat Policia Local de Platja d’Aro

1er. Classificat Policia Municipal de Girona

CLASSIFICACIÓ INDIVIDUAL :

3er. Classificat Albert Closas de la Policia Local de Calonge

2on. Classificat Jesus Barbero de la Policia Municipal de Girona

1er. Classificat Patxi De la Poza de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols

Com a agraïment a la Policia Municipal de Girona per la col·laboració en el campionat de tir es lliura una placa de record al Sergent Sr. Antoni Rojas.

Dins els actes socials previs a la Diada es va celebrar un partit de futbol anomenat Torneig de l’amistat, en el qual van participar els equips de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols i els Mossos d’Esquadra, als quals se’ls lliurà una copa de record ja que com el nom del torneig indica no hi ha guanyadors ni perdedors.