I després

La Oreja de Van Gogh, nova confirmació del 59è Festival de la Porta Ferrada

La històrica banda donostiarra torna al festival insígnia de Sant Feliu de Guíxols amb un nou àlbum sota el braç: 'Un susurro en la tormenta' (Sony Music, 2020). Serà el 12 d'agost a l'escenari del Guíxols Arena, i la venda d'entrades ja està activada.

Compartiu aquesta història

Els històrics La Oreja de Van Gogh tornen a Sant Feliu de Guíxols. El mític conjunt de pop-rock espanyol trepitjarà de nou la població guixolenca després de quatre anys de la seva última actuació, inclosa a l’edició de 2017 del mateix festival. Així, els creadors d’autèntics himnes com Rosas, Muñeca de trapo, El último vals o 20 de enero tocaran a l’escenari del Guíxols Arena el 12 d’agost de 2021.

La Oreja de Van Gogh arribarà al degà dels festivals de Catalunya amb un nou àlbum sota el braç, el seu vuitè disc d’estudi. S’anomena Un susurro en la tormenta (Sony Music, 2020), publicat el setembre de l’any passat i que actualment estan presentant arreu d’Espanya amb una gira que ja ha exhaurit totes les entrades dels dos concerts que faran a Barcelona —a la sala Barts- i dels tres de Madrid —al Gran Teatro Bankia Príncipe Pío.


I és que el conjunt donostiarra celebra enguany els seus 25 anys d’escenari en escenari. I ho fa encara com una de les referències musicals d’Espanya i també de l’Amèrica Llatina, una fita de la qual només en poden fer bandera un reduïdíssim nombre de bandes.

?️ Compra entrades per anar a veure La Oreja de Van Gogh el 12 d’agost al Festival de la Porta Ferrada

El més llegit

I després