I després

La imatge de Sant Feliu de Guíxols és present en un dels busos promocionals de la Costa Brava

Sant Feliu de Guíxols participa a la Campanya de Dinamització del Turisme de Proximitat a la Costa Brava. La campanya està impulsada per Moventis Sarfa amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de la Diputació de Girona i vint municipis, entre els quals hi ha Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols participa a la Campanya de Dinamització del Turisme de Proximitat a la Costa Brava. La campanya està impulsada per Moventis Sarfa amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de la Diputació de Girona i vint municipis, entre els quals hi ha Sant Feliu de Guíxols.

Es pretén fomentar la mobilitat en el transport públic, el turisme de proximitat i divulgar la marca Costa Brava arreu del territori on opera la companyia de transports de passatgers. Amb el missatge «T’esperem amb il·lusió. Vine a la Costa Brava», una flota de vint autobusos de la companyia Moventis recorreran el territori català lluint una vintena d’imatges icòniques de Sant Feliu de Guíxols i d’altres municipis gironins participants. D’aquesta manera busquen incentivar el turisme i dirigir-lo a la Costa Brava.

S’adreça específicament als habitants de l’àrea metropolitana de Barcelona, a l’entorn d’uns tres milions d’usuaris potencials. A l’acte de presentació hi va assistir l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas i la regidora de turisme de l’Ajuntament, Núria Cucharero, entre altres alcaldes i regidors d’altres municipis, diputats de la Diputació de Girona, alts càrrecs de la Generalitat de Catalunya i altres representants del món local i empresarial de les comarques gironines.

La campanya es complementa amb una acció de comunicació radiofònica en la qual prendran protagonisme els ajuntaments participant en un espai fix al programa Via lliure, de Rac1, els caps de setmana de juliol i agost, i en què es donaran a conèixer, mitjançant entrevistes amb representants municipals, els valors i els atractius turístics, gastronòmics i paisatgístics de cadascuna de les localitats adherides a la iniciativa.

La companyia Moventis connecta les comarques gironines de la Selva, l’Alt Empordà i el Baix Empordà amb Barcelona i els aeroports de Barcelona i Girona, així com amb nombroses localitats de la demarcació de Girona.

El més llegit

I després