LA CUP NO PUBLICA A LA REVISTA #GUÍXOLS

Habitualment la CUP no sol inserir escrits en l’espai reservat als grups municipals del Butlletí d’Informació Municipal #Guíxols, del qual se n’han editat i distribuït nou números.

Si bé la formació reconeix que una revista de distribució gratuïta, porta a porta és un bon mitja de comunicació, sobretot pels que no tenen accés a la xarxa, o no sap utilitzar-la i es garantia que la informació de l’ajuntament arribi a la ciutadania, a través d’una nota de premsa es mostra contrària a fer-hi aportacions per diverses raons:

Declaren que no estan d’acord amb l’import  de licitació del contracte, de 44.575,10 euros anuals +IVA, considerant que la inversió és excessiva i que hi ha necessitat d’altres inversions més importants.

També expliquen que es pot fer una revista molt més senzilla, de baix cost i amb paper reciclat amb la mateixa finalitat d’informació ciutadana.

Conclouen el seu escrit considerant que no es deixa cap espai d’opinió ciutadana, que l’espai destinat a grups de l’oposició és un espai “crític” de mínims i que això els fa pensar que la intenció de divulgació va més en la línia d’utilitzar aquesta revista com a medi de promoció de l’acció política per part del govern local.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació