I després

Jornada formativa per a emprenedors

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, us convida a participar a la jornada formativa “OBLIGACIONS COMPTABLES, FISCALS I LABORALS DELS TREBALLADORS AUTÒNOMS”, els pròxims dies 10 i 11 de desembre.

Aquesta sessió formativa té com objectiu donar a conèixer als emprenedors i empresaris, des d’una vessant eminentment pràctica, la gestió comptable, fiscal i laboral de la seva empresa.

La jornada es portarà a terme a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit (C/Suris, 28-34 17220 Sant Feliu de Guíxols) els dilluns 10 i el dimarts 11 de desembre de 9:30 a 14:30 hores, a càrrec de la Sra. Montse Mis, responsable en fiscalitat, dret mercantil i comptabilitat de Mis Assessor.

Les persones interessades en participar a la jornadaOBLIGACIONS COMPTABLES, FISCALS I LABORALS DELS TREBALLADORS AUTÒNOMS”, han de contactar amb l’Àrea de Promoció econòmica al telèfon 972 32 70 33 (persones de contacte Anna Laura o Loly). Igualment, es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.

Les places són limitades, pel que us preguem confirmeu la vostra assistència abans del dia 7 de desembre.

 

El més llegit

I després