ITINERARIS FORMATIUS I DE FEINA PER A JOVES

L’Ajuntament ha presentat el nou portal web www.guixols.cat/joves, en el qual s’hi pot trobar tota la informació relativa a formació i ocupació. La presentació es va realitzar el passat 1 i 2 de març, en el marc del V Saló de la formació l’ocupació i l’empresa, celebrat a La Bisbal d’Empordà i organitzat per el Consell Comarcal de la nostra comarca.

El nou web s’estructura en 4 grans apartats; itineraris formatius, accés al món laboral, beques i ajuts, i experiències. Els joves poden accedir a tots els recursos existents en matèria de recerca de feina i estudis, tant presencials com on-line.

Segons el regidor de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, David Oliveras, “el nou web representa una guia molt completa i útil per a tots els joves a l’hora de continuar o iniciar els seus estudis, per als que busquen la seva primera feina, es volen auto-ocupar o conèixer les ajudes existents en cada matèria. Poden accedir a la informació des de casa, de forma molt interactiva i visual navegant entre els diferents apartats, accedint als enllaços amb totes les ofertes existents en cada moment”. Oliveras també ha destacat que amb aquest web, es dóna resposta a algunes de les inquietuds dels i les joves detectades al Pla Local de Joventut.

Aquesta plataforma és l’inici per a un web més ampli, en el qual poc a poc també s’hi inclouran recursos sobre associacionisme, cultura, salut, oci, etc.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació