I després

ITINERARIS FORMATIUS I DE FEINA PER A JOVES

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha presentat el nou portal web www.guixols.cat/joves, en el qual s’hi pot trobar tota la informació relativa a formació i ocupació. La presentació es va realitzar el passat 1 i 2 de març, en el marc del V Saló de la formació l’ocupació i l’empresa, celebrat a La Bisbal d’Empordà i organitzat per el Consell Comarcal de la nostra comarca.

El nou web s’estructura en 4 grans apartats; itineraris formatius, accés al món laboral, beques i ajuts, i experiències. Els joves poden accedir a tots els recursos existents en matèria de recerca de feina i estudis, tant presencials com on-line.

Segons el regidor de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, David Oliveras, “el nou web representa una guia molt completa i útil per a tots els joves a l’hora de continuar o iniciar els seus estudis, per als que busquen la seva primera feina, es volen auto-ocupar o conèixer les ajudes existents en cada matèria. Poden accedir a la informació des de casa, de forma molt interactiva i visual navegant entre els diferents apartats, accedint als enllaços amb totes les ofertes existents en cada moment”. Oliveras també ha destacat que amb aquest web, es dóna resposta a algunes de les inquietuds dels i les joves detectades al Pla Local de Joventut.

Aquesta plataforma és l’inici per a un web més ampli, en el qual poc a poc també s’hi inclouran recursos sobre associacionisme, cultura, salut, oci, etc.

El més llegit

I després