I després

Investiguen la mort a trets d’un veí de Calonge

Compartiu aquesta història

Segons informa El Punt, els Mossos i el jutjat de Sant Feliu de Guíxols investiguen l’homicidi d’un veí de Calonge que ahir al matí va ser trobat mort a trets al mas de la zona del Pla de Calonge on la víctima, septuagenari, residia amb la seva família. Aproximadament a les nou del matí, algú de la família va avisar al 112 per comunicar el succés, després que arribessin a la casa (havien sortit a fer feines pròpies del mas) i es trobessin l’home mort. Els mossos van fer una inspecció a l’escenari dels fets i, en vista que per enlloc apareixia l’arma que havia causat la mort a l’home, aviat es va dirigir la investigació com un cas d’homicidi i el jutjat va decretar el secret de sumari de les actuacions, mentre els investigadors dels Mossos han començat a interrogar totes les persones properes i a buscar pistes de qui i per què va disparar contra el septuagenari.

El cas de Calonge serà el tercer homicidi vinculat amb les comarques gironines aquest any. El 18 de febrer va ser assassinada a Dusseldorf (Alemanya) Fathia El Quasdadi, una veïna de Girona que havia fugit a Alemanya per evitar l’assetjament de Hassan Maziani, que la perseguia i amenaçava perquè no es volia casar amb ell. El dimarts 22, Maziani va ser detingut a Girona i el van traslladar a Alemanya.

Al març va morir, després d’una agressió però passades hores i després d’haver anat a l’hospital, el jove de Salt Òscar Cruz. Per aquest homicidi està empresonat un noi colombià també veí de Salt, Anderson Jair Sinisterra Paredes.

I finalment, el 6 de maig, van matar a trets Càndida Serrano a Bescanó i va ser detingut i empresonat el seu home, Juan Tirado Toledo, de 76 anys, que es declara innocent. L’arma del crim, una pistola d’un calibre curt, no ha estat mai localitzada, tot i que els Mossos han fet rastrejos.

El més llegit

I després