I després

Iniciativa-Verds de Sant Feliu ja té la seu electoral a la placeta Maragall

Compartiu aquesta història

Jesús Fernández, el cap de llista d’Iniciativa a Sant Feliu de Guíxols, ha estrenat la campanya amb diversos vídeos sobre problemes locals i propostes electorals.
A part del tradicional vídeo de campanya, on recull la seva actuació a l’ajuntament, el candidat eco socialista mostra les propostes de la coalició a través de vídeos més breus que es penjaran a les xarxes socials. La necessitat de resoldre el futur del museu Thyssen el més aviat millor i la reivindicació d’un camí de ronda a la zona dels Banys de St. Elm, ocupat ara per una urbanització privada, son dues de les propostes audiovisuals de la campanya. El segon de la llista Joan Prat demostra en un altre vídeo que es triga pocs segons més aparcant a la zona del la Corxera, prop del Monestir, per anar al centre a peu que volent aparcar al centre la ciutat.
Tota aquest material es pot visionar a la web www.sfg2011.cat
A part d’Internet, el públic també podrà veure els vídeos al carrer, davant del local electoral que ICV-EUiA ha instal·lat a zona de vianants més cèntric de la ciutat, al carrer de Maragall.

El més llegit

I després