I després

Guíxols’12, Salvament, Concurs foto i Caminada CEM

Compartiu aquesta història

Guíxols’12, establiments oberts fins la mitjanit

Per una iniciativa dinamitzadora de l’Associació de Comerciants Centre Ciutat de Sant Feliu, organitza aquest dissabte, 14 de juliol, Guíxols’12. Coincidint amb la diada de la Mare de Déu del Carme, un bon nombre d’establiments del municipi romandran oberts fins a les 12 de la mitjanit. A diferents restaurants i bars del municipi també es podran trobar menús i aperitius a 12 €, durant tota la jornada i al llarg de la tarda i nit. També els establiments participants oferiran promocions dels seus productes a 12 €.
De 22 a 23 h. hi haurà una cercavila nocturna de circ que recorrerà els principals carrers de la ciutat.

Fira de fotos i concurs ràpid a Sant Feliu

És el primer pas d’un munt d’activitats que l’Agrupació Fotogràfica Guíxols prepara pel seu 50è aniversari de l’any que ve. El concurs de fotografia ràpida que es farà el dia 14 de juliol és obert a tothom qui vulgui participar. Els menors de 14 també tindran ocasió de fer les seves fotos en un apartat especial. Quatre hores per fer quatre temes que es coneixeran just abans de començar. Segur que alguna tindrà a veure amb la processó marinera de la Mare de Déu del Carme ja que els horaris coincideixen. No se sap res de les altres. El veredicte del jurat es farà públic el mateix dissabte.

En paral·lel, els jardins Juli Garreta seran el marc de una exposició oberta a tothom que hi vulgui portar les seves obres, tres metres lineals per autor, que també serviran de punt de venda.

Aquestes activitats volen ser les primeres d’un seguit d’iniciatives previstes pels 50 anys d’existència de l’entitat www.afigcguixols.cat que l’any vinent volem culminar en una idea mai feta fins ara que vol implicar tota la ciutadania i als visitants de la ciutat.

 

La Caseta del Salvament es pot visitar cada dia

Al llarg dels mesos de juliol i agost, la Caseta del Salvament de Nàufrags es podrà visitar cada dia de 18 a 20 h. Amb entrada lliure i gratuïta, els passejants i els visitans podran complementar la vista de 360 graus de la badia i ciutat guixolenca i de les muntanyes de l’Ardenya, amb el coneixement d’una part de la història marítima de Sant Feliu de Guíxols.

La Caseta forma part del Museu d’Història i el visitant pot entendre com els pescadors i navegants s’enfrontaven als perills de la mar en el passat. Hi trobarà una embarcació emblemàtica com el bot de salvament Miquel de Boera i tots els estris com els salva-vides, cordatges, imatges de naufragis, etc; un audiovisual i una terrassa panoràmica.

Una bona ocasió per redescobrir un indret privilegiat- el Fortim- que fou triat pels primers pobladors ibèrics per viure-hi.

 

XVIII Caminada Nocturna Sant Feliu de Guíxols

21 de juliol de 2012

Sortida: a les 11 de la nit del Passeig del Mar ( davant de l’Ajuntament ).
Inscripcions : una hora abans, al mateix lloc de la sortida.
Preu inscripció : 2,00 euros.
Fi de festa al racó de ponent amb còctel i remullada.

Recorregut a peu de dues hores i mitja aprox.
( Cal portar calçat còmode i llanterna )

Organitza : Centre Excursionista Montclar.
Col•labora : Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

 

El més llegit

I després