I després

EXPOSICIÓ SOBRE LA VIDA I CREENCES DELS IBERS AL MUSEU D’HISTÒRA DE SANT FELIU DE GUIXOLS

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, mitjançant el Museu d’Història, inaugurarà l’exposició GUÍXOLS. Eines i Creences el dia 20 de desembre de 2013 a les 19.00 h. al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.
Amb aquesta exposició es proposa un recorregut fonamentalment per l’època ibèrica amb l’enfocament posat a la vida quotidiana i al món de les creences, així com tractant breument elements clau posteriors com la romanització i el pas del Món antic al món medieval.
L’acte d’inauguració inclourà una taula rodona a l’entorn de les creences dels ibers en la qual està previst que hi participin experts en la matèria.
Els fons amb els quals es compta són els propis del Museu i els que cedeix el Museu d’Arqueologia de Catalunya procedents del poblat ibèric dels Guíxols. Es comptarà, a més, amb dues peces de la secció d’Ullastret d’aquest museu, dos fragments de màscares de ceràmica votives. Tot aquest material es complementarà amb materials dels fons del Museu d’Història de jaciments de l’entorn, tant de Sant Feliu de Guíxols com de la Vall d’Aro.
L’exposició compta, a més, amb el suport d’il•lustracions de dos magnífics il•lustradors de recreació històrica, amb un profund coneixement històric i arqueològic: Jordi Sagrera i Francesc Riart; així com de jocs i elements interactius que ajudaran a grans i petits a fer una capbussada en el temps de més de 2000 anys, al costat de la tribu ibèrica dels indigets.

mac ullastret

El més llegit

I després