I després

ES PRESENTEN LES OBRES DEL GUÍXOLS ESCENA

Compartiu aquesta història

El Guíxols Escena torna amb força i des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es presenta una nova edició del teatre professional a la ciutat per gaudir-ne durant la primavera, amb una programació que ofereix quatre destacades propostes: “E.V.A” per celebrar els 25 anys de T de Teatre, “Píndoles-Microteatre” fora del teatre acció de petit format, “Adossats” amb Ramon Madaula i Jordi Bosch i “Mala broma” amb l’Anna Sahún.

I en aquesta ocasió es fa una destacada promoció inicial especial pels espectacles E.V.A., Adossats i Mala broma amb els següents descomptes:

Les 20 primeres entrades al 50 %
Les 20 següents al 40 %
Les 20 restants al 30 %
Entrades a https://entradas.codetickets.com/entradas/teatreauditori-narcismasferrer

 

17/03/2018
E.V.A
T de TEATRE, Grec 2017 i Teatre ROMEA
TEATRE AUDITORI NARCÍS MASFERRER

SINOPSI

T de Teatre celebra els 25 anys dalt dels escenaris amb una aventura molt especial: E.V.A.. Després d’abordar temes com la maternitat, el sexe, les crisis generacionals i la pràctica escènica, el dolor serà el protagonista d’aquesta obra.

El dolor pot prendre mil i una formes, des de la física fins a l’espiritual. Ens ho expliquen les quatre protagonistes d’aquesta peça teatral en forma de comèdia dramàtica.Amb l’acrònim E.V.A. es coneix l’escala visual analògica del dolor, una línia dividida en deu punts que serveix per mesurar el grau de dolor que experimenta un subjecte determinat.

I E.V.A. és, també, el títol d’una comèdia dramàtica amb la qual les T de Teatre ens conviden a reflexionar sobre el dolor.Ens parlen de la poètica que de vegades l’acompanya i ens presenten un catàleg de les diverses formes que adopta a partir de les històries de quatre antigues companyes d’escola: Una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l’E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l’Eva!), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s’ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida.

FITXA ARTÍSTICA

Text: Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique
Direcció: Julio Manrique
Intèrprets: Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca
Producció: Coproducció T de Teatre, Grec 2017 Festival de Barcelona i Teatre Romea, amb el suport de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya
Idioma: Català
Durada: 1 hora i 40 minuts
VIDEO Clicar a sobre de trailer http://www.tdeteatre.com/show/e-v-a/

 

31/03/2018
PÍNDOLES – MICROTEATRE FORA DEL TEATRE
Isla Elefante
PENDENT CONCRETAR ESPAIS

SINOPSI

Al Píndoles-microteatre fora del teatre l’espectacle no es gaudeix des de la platea, sinó que es viu en espais singulars. Trenquem la quarta paret i et convidem a deixar-te seduir per una experiència única i innovadora de teatre breu, intens i de prop, en indrets inesperats. Et proposem un circuit teatral itinerant per tres espais amagats amb la següent selecció d’obres:

HAPPY BIRTHDAY JAMIE LOVE https://www.youtube.com/watch?v=gb95YkfVjRk
HEY SOUL SISTER http://festivalpindoles.cat/hey-soul-sister/
ROULETTES https://www.youtube.com/watch?v=5FXZhxoqsS4

FITXA ARTÍSTICA

Autoria i direcció: Festival Píndoles
Intèrprets: varis actors i companyies.
Durada de l’espectacle: 70 minuts

 

08/04/2018
ADOSSATS
Teatre ROMEA i BITÓ
TEATRE AUDITORI NARCÍS MASFERRER

SINOPSI

Jordi Casanovas dirigeix Adossats, un text escrit per Ramon Madaula que parteix de la celebració del dia de Sant Jordi per part d’una família catalana de classe mitjana. Amb Jordi Bosch, Carles Canut i Ramon Madaula.

23 d’abril. Sant Jordi. Una urbanització de cases adossades al Vallès Occidental. El dia s’allarga, comença el bon temps. Els veïns surten a arreglar el jardí, a fer l’hort, a dinar a fora. Una família de classe mitjana catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme. El pare del Jordi -l’avi- es diu Jordi; el fill del Jordi -el nét- també es diu Jordi. Tres generacions de Jordis celebren plegats el dia del nostre patró. Però ho faran envoltats de roses plenes d’espines, de dracs que treuen foc, de cavallers que potser no són tan valents i de princeses que es reserven un fort caràcter.

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció: Jordi Casanovas

Repartiment:
Ramon Madaula
Jordi Bosch
Carles Canut
Rosa Renom
Marieta Sánchez Martínez

Autor: Ramon Madaula
Producció: Teatre Romea i Bitó
Durada: 1 hora i 25 minuts
VIDEO: http://beteve.cat/adossats-teatre-romea-ramon-madaula/

 

13/05/2018
MALA BROMA
Sala Muntaner
TEATRE AUDITORI NARCÍS MASFERRER

SINOPSI

Un famós presentador d’un programa d’humor nocturn pateix una depressió. Es presenta a casa del seu antic amic periodista. Els dos havien presentat plegats un programa de ràdio quan eren estudiants. Feien bromes telefòniques. Algunes de molt mal gust. En aquella època van conèixer l’Anna, una estudiant de medicina a qui li agradava molt l’humor més negre. Ella es va casar amb un d’ells. Tots tres, aquesta nit, recordaran el seu passat més gamberro. Tres personatges descontents amb el seu present, buscaran tornar al seu passat més salvatge per recuperar la il·lusió que fa temps han perdut.
La broma final és una comèdia negra que posa al límit als seus personatges. Un retrobament de dos vells amics serveix per preguntar-se precisament sobre aquests límits. Els de l’amistat, el de l’amor… però sobretot els de l’humor.

FITXA ARTÍSTICA:

Text: Jordi Casanovas
Direcció: Marc Angelet
Ajudant de direcció: Artur Rodríguez
Intèrprets:
Anna Sahun
Ernest Villegas
Òscar Muñoz

Direcció tècnica: Xavier Xipell (Xipi)
Una producció de: Sala Muntaner

 

El més llegit

I després