I després

ES PRESENTA EL CARTELL DEL CARNAVAL 2017

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts al migdia s’ha fet la presentació del disseny guanyador del concurs del cartell del Carnaval 2017 de Sant Feliu de Guíxols al saló de sessions de l’Ajuntament en presència de l’alcalde, Carles Motas i dels regidors Geòrgia Linares i David Oliveras.

També s’ha comptat amb la presència de la guanyadora, Aida Caixal Massegú, de 21 anys, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona i resident a Sant Feliu.

L’autora ha declarat als mitjans que ha utilitzat la figura del mussol com a símbol icònic, amb un fons blanc i diverses notes de color, trencant el paper, convida a anar-nos preparant per viure i per gaudir de les festes del Carnaval.

Aida Caixal es mostrava sorpresa pel resultat, ja que el seu disseny era molt diferent dels cartells que havia vist anteriorment, subratllant que és molt simple on hi predomina el blanc i amb la intenció de transmetre un missatge clar.

Afegia que per a ella era un orgull veure el seu treball aplicat als diversos suports que s’editaran com el cartell, els fulletons o la clàssica xapa distintiva que portaran les colles en un Carnaval en el qual hi participa personalment.

La regidora de festes, Geòrgia Linares, ha declarat que el jurat l’ha escollit entre els cinc que s’hi han presentat perquè és diferent, trencador, molt nítid i amb uns detalls semblants a la tècnica del Patchwork que el fan molt atractiu i impactant, amb uns simples detalls on s’entreveu el mussol distintiu que caracteritza el Carnaval ganxó.

La regidora també va declarar, fent referència a l’itinerari de la Rua, que torna a baixar per la carretera de Girona, passarà per la placeta Sant Joan i Rambla Vidal i desembocarà al Passeig del Mar, tal i com des de fa anys han vingut reivindicant les colles.

faldilla-cartell

El més llegit

I després