Més de 150 persones van omplir el passat cap de setmana la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols en la presentació de la candidatura d’ERC Guíxols per a les eleccions municipals del proper mes de maig.
L’acte, presentat pel president de la secció local d’Esquerra a la ciutat Manel Mayor, va comptar amb la participació de Josep Ramon Llobet i Georgina Linares que durant els darrers 3 anys i mig van estar al capdavant de la territorial de Guíxols per la Independència de l’ANC, com a coordinador i secretària respectivament.
Llobet va manifestar que “vull estar amb aquest gran projecte de la independència del nostre país des d’ERC” i va afegir que “vull treballar de valent per l’educació i la cultura de Sant Feliu de Guíxols”, Mentre que Georgina Linares va dir que “La participació ciutadana és clau pel nostre futur” i va convidar a tota la ciutadania a participar en el nou projecte d’ERC Guíxols.
L’acte també va comptar amb la participació de Jordi Vilà, alcaldable d’ERC a la ciutat i de l’eurodiputat Josep Maria Terricabras.
Vilà que es va mostrar il·lusionat amb l’aposta d’Esquerra a la Sant Feliu de Guíxols, va afegir que “el futur de Sant Feliu s’ha d’escriure amb R de república, hem d’aconseguir la riquesa espiritual i econòmica que ens mereixem”.
Finalment, Josep Maria Terricabras va destacar que Europa és imprescindible, més encara amb el govern actual, i va afegir que “Els valors i la llibertat van primer, i així ha de ser a l’ajuntament”.
Representants de la secció local d’ERC a Sant Feliu de Guíxols han agraït a totes les persones que van omplir la Casa Irla el seu suport, i animen a tota la ciutadania ganxona a participar en el projecte d’ERC a la ciutat; un projecte” que ha de ser de tots i per a tots”.