I després

ERC GUÍXOLS PRESENTA LA CANDIDATURA

Compartiu aquesta història

Més de 150 persones van omplir el passat cap de setmana la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols en la presentació de la candidatura d’ERC Guíxols per a les eleccions municipals del proper mes de maig.
L’acte, presentat pel president de la secció local d’Esquerra a la ciutat Manel Mayor, va comptar amb la participació de Josep Ramon Llobet i Georgina Linares que durant els darrers 3 anys i mig van estar al capdavant de la territorial de Guíxols per la Independència de l’ANC, com a coordinador i secretària respectivament.
Llobet va manifestar que “vull estar amb aquest gran projecte de la independència del nostre país des d’ERC” i va afegir que “vull treballar de valent per l’educació i la cultura de Sant Feliu de Guíxols”, Mentre que Georgina Linares va dir que “La participació ciutadana és clau pel nostre futur” i va convidar a tota la ciutadania a participar en el nou projecte d’ERC Guíxols.
L’acte també va comptar amb la participació de Jordi Vilà, alcaldable d’ERC a la ciutat i de l’eurodiputat Josep Maria Terricabras.
Vilà que es va mostrar il·lusionat amb l’aposta d’Esquerra a la Sant Feliu de Guíxols, va afegir que “el futur de Sant Feliu s’ha d’escriure amb R de república, hem d’aconseguir la riquesa espiritual i econòmica que ens mereixem”.
Finalment, Josep Maria Terricabras va destacar que Europa és imprescindible, més encara amb el govern actual, i va afegir que “Els valors i la llibertat van primer, i així ha de ser a l’ajuntament”.
Representants de la secció local d’ERC a Sant Feliu de Guíxols han agraït a totes les persones que van omplir la Casa Irla el seu suport, i animen a tota la ciutadania ganxona a participar en el projecte d’ERC a la ciutat; un projecte” que ha de ser de tots i per a tots”.

El més llegit

I després