I després

Enfrontament dialèctic entre Pere Albó i Carles Motas en el Ple de dijous

Compartiu aquesta història

El ple de dijous transcorria a molt bon ritme, en una hora s’havien aprovat deu dels dotze punts de l’ordre del dia.
En l’anterior Ple ja s’havia fet la discussió del pressupost ja que es plantejava l’aprovació inicial i en aquest s’havia de fer l’aprovació definitiva discutint bàsicament les al·legacions presentades però resulta que encara ens esperaven dues hores i mitja més de debat encès i enfilat que recordaven altres episodis a tocar de la moció de censura del passat 2010. Ens situem en un moment del debat en què, després que tots els grups esgotessin els dos torns d’intervenció preceptius, Pere Albó demanava un tercer torn per al·lusions del qual portava poc més de cinc minuts consumits.
Mentre que l’alcalde, Carles Motas considerava que per una al·lusió s’havia traspassat el temps amb escreix, el representant socialista es mostrava disconforme amb l’actitud de l’alcalde.
Tots dos varen considerar que havien de dir la darrera paraula i la discussió va pujar de to durant més de deu minuts dels quals hem fet una selecció de quatre minuts que són prou significatius de la situació pujada de to que varem viure a la Sala de Plens.
Acabat el Ple, els dos protagonistes de l’enfrontament dialèctic varen parlar per la nostra emissora i si bé, en el to, es varen mostrar molt més serens en el fons cadascú es feia fort en les posicions que defensaven.

Veus Carles Motas i Pere Albó
[audio:http://www.rsf.fm/audio/discusio_ple.mp3]

Ple íntegre i sense talls.
[audio:http://www.guixols.cat/web/images/stories/plens/16%20Ple%20Municipal_01-27-2011_19-00-56.mp3]

El més llegit

I després