I després

El segon tram de la Via Ferrada es tancarà cada any durant la nidificació del corb marí

El període de tancament d'aquest segon tram serà de l'1 de desembre al 31 de maig

Compartiu aquesta història

La Generalitat tancarà el segon tram de la Vida Ferrada de la Cala del Molí cada any, entre l’1 de desembre i el 31 de maig, durant el període de nidificació del corb marí emplomallat.

Aquest tram ja es va haver de tancar recentment al descobrir-se que dues parelles d’aquestes aus hi havien fet niu. Aquesta espècie està amenaçada d’extinció amb la categoria de vulnerable.

L’actuació que es durà a terme a la via durant aquest tancament parcial cada any, serà desequipar-la i establir un període d’accés restringit per no molestar els nius establerts.

Des de la Generalitat expliquen que aquest període es podrà veure ampliat o reduït en funció del resultat del cens d’aus. També es produirien canvis en cas de detectar-se nous punts de nidificació. Des del consistori de Sant Feliu es considera molt positiva aquesta mesura “ja que es basa en criteris de protecció ambiental”.

Des del govern català recorden que des de l’inici de la construcció d’aquest equipament, tots els permisos d’obertura i ús quedaven condicionats a la protecció del medi natural.

El més llegit

I després