El Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols organitza una vegada més el curs de monitors i monitores amb el que s’obté el títol oficial que expedeix la Generalitat de Catalunya i que possibilita treballar com a monitor o monitora. El curs es desenvolupa en 9 caps de setmana (finalitza el 18 de desembre) i els horaris son els divendres de 5 a 9 del vespre, i els dissabtes de 10 a 2  i de 4 a 8.  S’inicia el divendres,15 d’octubre i es realitza en la modalitat de caps de setmana per facilitar l’accés a totes aquelles persones que el vulguin realitzar.
El Curs està regulat pel decret 213/1987 sobre reconeixement  d’escoles d’educadors en el lleure infantil i juvenil. La durada és de 275 hores, repartides en tres etapes: lectiva (100 hores) de pràctiques (150 hores) i memòria de pràctiques (25 hores).
Al curs s’hi imparteixen matèries com: responsabilitat, legislació i seguretat en les activitats de lleure, els drets humans en el lleure infantil i juvenil, processos grupals i educatius en l’educació en el lleure, planificació de projectes de lleure educatiu, recursos lúdics: jocs, contes, cançons, jocs de taula, vetllades, jocs esportius, tallers, etc. Les classes de l’etapa lectiva es desenvoluparan en al Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols i podeu trobar més informació i els impresos de matriculació al web municipal www.guixols.cat.  També us podeu adreçar al Punt Jove de dilluns a divendres de 5 a 8.
Les inscripcions ja són obertes i les places limitades.