I després

El divendres, 15 d’octubre, s’inicia en nou Curs de Monitors 2010 de SFG

Compartiu aquesta història

El Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols organitza una vegada més el curs de monitors i monitores amb el que s’obté el títol oficial que expedeix la Generalitat de Catalunya i que possibilita treballar com a monitor o monitora. El curs es desenvolupa en 9 caps de setmana (finalitza el 18 de desembre) i els horaris son els divendres de 5 a 9 del vespre, i els dissabtes de 10 a 2 i de 4 a 8. S’inicia el divendres,15 d’octubre i es realitza en la modalitat de caps de setmana per facilitar l’accés a totes aquelles persones que el vulguin realitzar.
El Curs està regulat pel decret 213/1987 sobre reconeixement d’escoles d’educadors en el lleure infantil i juvenil. La durada és de 275 hores, repartides en tres etapes: lectiva (100 hores) de pràctiques (150 hores) i memòria de pràctiques (25 hores).
Al curs s’hi imparteixen matèries com: responsabilitat, legislació i seguretat en les activitats de lleure, els drets humans en el lleure infantil i juvenil, processos grupals i educatius en l’educació en el lleure, planificació de projectes de lleure educatiu, recursos lúdics: jocs, contes, cançons, jocs de taula, vetllades, jocs esportius, tallers, etc. Les classes de l’etapa lectiva es desenvoluparan en al Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols i podeu trobar més informació i els impresos de matriculació al web municipal www.guixols.cat. També us podeu adreçar al Punt Jove de dilluns a divendres de 5 a 8.
Les inscripcions ja són obertes i les places limitades.

El més llegit

I després