I després

Diversos locals amb aparadors buits de la ciutat, llueixen imatges de les 60 edicions del Porta ferrada

Compartiu aquesta història

La proposta s’ha creat amb “PET”, teixit reciclat d’ampolles de plàstic

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols continua endavant amb la campanya que consisteix en guarnir diversos aparadors de la ciutat.
Aquest estiu i coincidint amb el 60 aniversari del Festival de la Porta Ferrada, diversos locals s’han vestit amb imatges històriques d’edicions del festival.

En aquest sentit el dissenyador gràfic que participa en el projecte ‘Aparadora’m’, Dani Riera, explica que “la proposta s’ha creat amb un teixit reciclat anomenat “PET”, que son ampolles de plàstic. En aquesta ocasió s’ha volgut que fessin referència als espais que ha anat guanyant el Porta Ferrada al llarg dels anys, des de l’interior i exterior del Monestir, l’Esglèsia, l’Espai Port, el Guíxols Arena, etc. Pensàvem que era una temàtica molt atractiva tan pel visitant, com pels ciutadans de Sant Feliu”.

Des de l’Ajuntament es mostren molt contents sobre la campanya i segons diu la regidora de Comerç, Sònia Bartumeu, “el Festival s’acaba però el record es queda en els aparadors coincidint amb celebració”.

L’Aparadora’m és una manera de donar un altre funció als aparadors dels locals buits ubicats en punts neuràlgics, que malmeten molt la imatge de les zones comercials de les ciutats.

El més llegit

I després