I després

Divendres 8 d’octubre a La Casa Irla, reportatge de Francesc Monsonís sobre un Trekking al Pakistan

El proper divendres dia 8 d'octubre a les 19 h a la Casa Irla-Fundació Josep Irla de Sant Feliu de Guíxols es portarà a terme la projecció del reportatge "Baltoro un santuari d'alpinisme" de Francesc Monsonís.

Compartiu aquesta història

El proper divendres dia 8 d’octubre a les 19 h a la Casa Irla-Fundació Josep Irla de Sant Feliu de Guíxols es portarà a terme la projecció del reportatge “Baltoro un santuari d’alpinisme” de Francesc Monsonís.

És un reportatge de 42 min. realitzat per Francesc Monsonís sobre un Trekking al Pakistan el juliol de 2019, recorrent la glacera de Baltoro fins a Concòrdia i tornant per la vall de Hushe coronant el coll del Gondogoro-la. Una de les excursions per alta muntanya més impressionants que es poden fer. El videofilm ha merescut el premi especial de muntanya Jordi Pons, que atorga el Centre Excursionista de Catalunya, en el Certamen d’excursions, reportatges i documentals de 2021. El currículum de Francesc Monsonís es molt extens després de tants anys per la mun[1]tanya. Podríem resumir-lo en travessies diverses a peu i amb esquís als Pirineus i els Alps, barranquisme, BTT, submarinisme. També ha fet moltes curses d’esquí de fons per tot el món. En els últims 20 anys, travesses d’esquí de randonée nòrdic pels països escandinaus i Groenlàndia ACR. Travessia “border to border” com a primers catalans i Trekkings a Nepal, Pakistan i Patagònia.

Amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després