Dissabte i diumenge l’A.T. Benet Escriba representa Almenys no és Nadal a SFG

En l’any de la commemoració del 25è aniversari de la fundació de la companyia guixolenca, Associació Teatral Benet Esctriba, aquest dissabte dia 6 a les 21:00h. i el diumenge dia 7 a les 17:00h. representaran l’obra de  Carles Alberola: Almenys no és Nadal, per la qual, ja es poden comprar les entrades a  l’Oficina de Turisme de Sant Feliu.

La Sofia i l’Encarna, dues ancianes que fa anys que comparteixen habitació en una residència per a la gent gran, viuen amb absoluta normalitatperò també amb l’amargor de sentir-se completament inútils pels altres, pels de fora. L’aparició de la Iolanda, una jove i nova assistenta de la residència, farà que les dues dones hagin d’afrontar les seves pròpies existències en un procés de desenmascarament i de confessions. Una reflexió profunda i irònica, amb grans dosis d’humor i de tendresa, sobre el què eufemísticament anomenem tercera edat.

Precisament amb aquesta obra participaran en la III Edició del Projecte T per al foment del teatre amateur impulsat per  l’Àrea de Cultura de la Diputació de Girona (2006) i en la que s’han escollit nou obres de companyies gironines seleccionades entre 16 companyies i 17 projectes entre les quals s’hi troba la que representarà el grup guixolenc de teatre.

El Projecte T, , va néixer amb la intenció de dinamitzar el teatre independent que ha ocupat, des de fa anys, una posició central en el paisatge cultural, la qual cosa consideren fonamental per crear i mantenir teixit social i, a la vegada, assegurar la formació d’actors, grups professionals i, per extensió, en el conreu de consum teatral.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació