I després

Dissabte i diumenge l’A.T. Benet Escriba representa Almenys no és Nadal a SFG

Compartiu aquesta història

En l’any de la commemoració del 25è aniversari de la fundació de la companyia guixolenca, Associació Teatral Benet Esctriba, aquest dissabte dia 6 a les 21:00h. i el diumenge dia 7 a les 17:00h. representaran l’obra de Carles Alberola: Almenys no és Nadal, per la qual, ja es poden comprar les entrades a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu.

La Sofia i l’Encarna, dues ancianes que fa anys que comparteixen habitació en una residència per a la gent gran, viuen amb absoluta normalitatperò també amb l’amargor de sentir-se completament inútils pels altres, pels de fora. L’aparició de la Iolanda, una jove i nova assistenta de la residència, farà que les dues dones hagin d’afrontar les seves pròpies existències en un procés de desenmascarament i de confessions. Una reflexió profunda i irònica, amb grans dosis d’humor i de tendresa, sobre el què eufemísticament anomenem tercera edat.

Precisament amb aquesta obra participaran en la III Edició del Projecte T per al foment del teatre amateur impulsat per l’Àrea de Cultura de la Diputació de Girona (2006) i en la que s’han escollit nou obres de companyies gironines seleccionades entre 16 companyies i 17 projectes entre les quals s’hi troba la que representarà el grup guixolenc de teatre.

El Projecte T, , va néixer amb la intenció de dinamitzar el teatre independent que ha ocupat, des de fa anys, una posició central en el paisatge cultural, la qual cosa consideren fonamental per crear i mantenir teixit social i, a la vegada, assegurar la formació d’actors, grups professionals i, per extensió, en el conreu de consum teatral.

 

El més llegit

I després