I després

DISSABTE, CUINA DE L’ARENGADA

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 22 de novembre, a les 11 del matí, a la Rambla Antoni Vidal de Sant Feliu, es farà la presentació oficial de l’edició 2014 de La Cuina de l’Arengada de Sant Feliu de Guíxols, una campanya que s’estendrà fins el 30 de novembre amb la participació de 14 establiments de la ciutat.
En el decurs del matí, fins les 2 de la tarda, s’oferiran tastets i arengades a la brasa al preu d’1 euro i els més petits podran participar en un taller a càrrec de “El Petit Art”, durant tot el matí, fent un mòbil de peixos. Activitat gratuïta.
Durant la campanya s’oferiran plats i tapes als següents restaurants:
BUTRON BERRIA Plat: Arengada amb patata, carbassa i ous d’arengada.
CA L’ISERN Plat: Escalivada amb arengada
CAN NOGUERA Plat: Fesolets amb arengada.
EL GALLO Plat: Amanida tèbia d’arengada. Tapa: Barqueta d’arengada fumada
LA CAVA Tapa: Tartar d’arengada fumada
LA GAVIOTA BAR TAVERNA`Tapa: Brotxeta d’arengada. Plat: complet d’arengada i remenat
LA LOCANDA DI NONNA FLO Plat: Caneló de pernill dolç farcit d’ensaladilla i arengada marinada
LA PROA Plat: Trinxat de patata i col amb cansalada i arengada
TAVERNA CAS ROMAGUÉ Plat: Coca d’escalivada amb botifarra i arengada
TAVERNA DEL MERCAT Plat: Amanida de taronja, mango i arengada amb reducció de vi
BON DIA Plat: Empedrat d’arengada
BAHÍA Plat tradicional: pa torrat amb tomàquet, arengada i raïm
CASINO GUIXOLENC Tapa: Arengada amb codony i trinxat de botifarra de perol
RAMBLA TAPAS Plat: Cruixent d’arengada amb melmelada de tomàquet

 

El més llegit

I després