DISSABTE, CUINA DE L’ARENGADA

Aquest dissabte 22 de novembre, a les 11 del matí, a la Rambla Antoni Vidal de Sant Feliu, es farà la presentació oficial de l’edició 2014 de La Cuina de l’Arengada de Sant Feliu de Guíxols, una campanya que s’estendrà fins el 30 de novembre amb la participació de 14 establiments de la ciutat.
En el decurs del matí, fins les 2 de la tarda, s’oferiran tastets  i arengades a la brasa al preu d’1 euro i els més petits podran participar en un taller a càrrec de “El Petit Art”, durant tot el matí,  fent un mòbil de peixos.  Activitat gratuïta.
Durant la campanya s’oferiran plats i tapes als següents restaurants:
BUTRON BERRIA  Plat: Arengada amb patata, carbassa i ous d’arengada.
CA L’ISERN  Plat:  Escalivada amb arengada
CAN NOGUERA  Plat: Fesolets amb arengada.
EL GALLO  Plat: Amanida tèbia d’arengada. Tapa: Barqueta d’arengada fumada
LA CAVA  Tapa: Tartar d’arengada fumada
LA GAVIOTA BAR TAVERNA`Tapa: Brotxeta d’arengada. Plat: complet d’arengada i remenat
LA LOCANDA DI NONNA FLO  Plat: Caneló de pernill dolç farcit d’ensaladilla i arengada marinada
LA PROA  Plat: Trinxat de patata i col amb cansalada i arengada
TAVERNA CAS ROMAGUÉ  Plat: Coca d’escalivada amb botifarra i arengada
TAVERNA DEL MERCAT Plat: Amanida de taronja, mango i arengada amb reducció de vi
BON DIA  Plat: Empedrat d’arengada
BAHÍA   Plat tradicional: pa torrat amb tomàquet, arengada i raïm
CASINO GUIXOLENC  Tapa: Arengada amb codony i trinxat de botifarra de perol
RAMBLA TAPAS  Plat: Cruixent d’arengada amb melmelada de tomàquet

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació