I després

A presó l’intimidador d’estudiants de SFG

Compartiu aquesta història

El jove que estava intimidant les darreres setmanes noies de l’IES Sant Feliu quan sortien de classe ha ingressat a presó. Mohamed E.M., de 25 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Feliu de Guíxols, va ser detingut dijous de la setmana passada per la policia local com a presumpte autor de cinc robatoris amb violència i intimidació, segons informa el Diari de Girona.
Com ja va avançar el rotatiu gironí, el jove les havia amenaçat i fins i tot a alguna robat, un fet que havia provocat alarma a la ciutat i entre les joves. La policia de Sant Feliu ja tenia l’home al punt de mira des de feia dies i el dia 21 cap a les onze del matí, uns agents que anaven de paisà el van detenir quan es trobava en una plaça que hi ha a tocar de la seu dels serveis socials de l’ajuntament.
Un cop arrestat, els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de l’home, que va ser posat a disposició judicial. El veí de Sant Feliu de Guíxols va passar el 22 de març a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar ingrés a presó.
Al detingut se li inculpa l’autoria de cinc robatoris amb violència i intimidació a menors d’edat comesos des del 14 de març fins al 18 de març a Sant Feliu de Guíxols.
Segons un comunicat de Mossos d’Esquadra, la detenció és el resultat d’una investigació oberta des de fa dues setmanes en detectar-se un seguit de robatoris amb violència i intimidació a menors d’edat de Sant Feliu de Guíxols.
Les indagacions policials van determinar que en tots els casos l’autor escollia una zona amb poca afluència de gent per cometre els robatoris i feia valdre la seva corpulència per tal d’intimidar verbalment els menors. Fins i tot, en alguna ocasió va intimidar amb una navalla o va agredir els menors. L’objectiu del robatori sempre era sostraure el telèfon mòbil o diners en metàl·lic de les víctimes. El passat 21 de març va concloure la investigació amb la detenció de Mohamed E.M. com a presumpte autor dels fets.

El més llegit

I després