I després

Demà dimarts dia 25 de gener taller virtual de participació ciutadana de les Gavarres marítimes

Demà dimarts dia 25 de gener de 18,00 a 20,00h tindrà lloc un taller virtual de participació ciutadana de les Gavarres marítimes.

Compartiu aquesta història

Demà dimarts dia 25 de gener de 18,00 a 20,00h tindrà lloc un taller virtual de participació ciutadana de les Gavarres marítimes.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, col·labora en la redacció del PAESC (Pla d’Acció Energètic i Canvi Climàtic) de la unitat de Paisatge Gavarres Marítima, que engloba diferents municipis de l’entorn.

Convoca i anima a la ciutadania a assistir als tallers participatius del PAESC de la nostra Unitat del Paisatge. Demà dimarts dia 25 de gener de 18,00 a 20,00h tindrà lloc el taller virtual ‘Carregueu-vos d’energia i decidiu el futur del vostre territori’.

Estan oberts a qualsevol persona, entitat, associació o agent del territori que tingui interès en el medi ambient.

En aquests tallers es presentaran i debatran les accions supramunicipals clau incloses en els Plans d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), i es farà un recull de propostes de la ciutadania. Mitjançant el portal Decidim, es pot accedir al calendari i als enllaços d’inscripció per cada unitat de paisatge. També a través d’aquest portal els diferents actors i la ciutadania, tindran un mes, després de cada taller virtual, per proposar accions a nivell municipal i supramunicipal.

Cal registrar-se per participar.

Més informació sobre els tallers participatius telemàtics ‘carrega’t d’energia i decideix el futur del teu territori’ aquí.

El més llegit

I després