I després

DEBAT SOBRE ELS REPTES DE FUTUR DE LA UE

Compartiu aquesta història

‘Quina Europa vols?’ és el títol d’un cicle de debats que arriba a Sant Feliu de Guíxols organitzat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona amb l’objectiu d’escoltar l’opinió dels ciutadans sobre els principals reptes que encara la Unió Europea i explicar quines són les prioritats que s’ha fixat per als propers anys. Els creixement i l’ocupació, el canvi climàtic, la política migratòria, el mercat únic digital o l’acció exterior són alguns dels temes que s’aborden en aquestes sessions que tindran lloc els propers mesos en diversos municipis de Catalunya i les Illes Balears i que compten amb la participació de representants de les institucions europees i del món local.
L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i el director de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas hi participaran el proper divendres 4 de desembre a les 19:00 h. per tal d’abordar els reptes de futur de la Unió Europea amb els ciutadans de Sant Feliu de Guixols.
Així, el diàleg ciutadà que se celebrarà a Sant Feliu de Guixols se suma als que ja s’han realitzat a Eivissa, Reus i Palma, entre d’altres municipis. Durant el darrer trimestre de 2015 i al llarg de 2016, els diàlegs ‘Quina Europa vols?’ arribaran a una vintena de pobles i ciutats de Catalunya i les Illes Balears.
El debat sobre els reptes de la UE també es podrà seguir a les xarxes socials, amb el hashtag #pensemEuropa, de manera que les persones que ho desitgin puguin compartir les seves opinions abans, durant i després del debat que es farà a l’Espai de Congressos i Reunions al Monestir de Sant Feliu de Guíxols.
Trobareu tots els comunicats de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona a la sala de premsa del seu web: http://ec.europa.eu/spain/barcelona/index_ca.htm

El més llegit

I després