I després

Crònica de Solidaritat catalana al Teatre

Compartiu aquesta història

Solidaritat Catalana per la Independència va omplir a vessar, el Teatre Municipal de Sant Feliu de Guíxols, a l’acte electoral que es va celebrar el passat dissabte 23 d’octubre. Més de 400 persones van escoltar i aplaudir les intervencions dels diversos ponents.
L’acte, presentat per l’exregidor Joan Sala, va comptar amb les intervencions de la ganxona Teresa Massegosa, número tres a la llista de SI per Girona, que va explicar el perquè de la seva presència a les llistes de Solidaritat i la força i el sentit del missatge de la coalició SI. Posteriorment, va prendre la paraula Uriel Bertran, número tres a la llista de SI per Barcelona, que va recordar que “tres quartes parts dels actuals estats del món han aconseguit la independència a la segona dècada del segle XX i a principis del XXI”, també va expressar que “la força de les consultes independentistes i de la manifestació del 10 de juliol és imparable”. Alfons López Tena, número dos de la llista per Barcelona, va advertir “que res ni ningú podrà aturar la voluntat democràtica de la població” i va recordar que “no podem lluitar contra la crisis sense tenir competències fiscals” i va afegir que “després de trenta anys de democràcia, de dos Estatuts, el darrer un autèntic fracàs, només ens queda la independència”. El cap de llista per Girona, Toni Strubell, va dedicar unes paraules a Joan Laporta davant “el linxament iniciat pels intolerants” i va explicar, amb detall, les mancances que viuen les terres gironines per incompetència del govern espanyol i també dels nostres polítics catalans.
Va tancar l’acte Joan Laporta, candidat a la presidència de la Generalitat per SI, rebut amb una impressionant ovació, que va agrair als companys de coalició “sentir-me un privilegiat per estar cada dia al vostre costat” i va deixar ben clar que “Solidaritat Catalana per la Independència és l’única opció de canvi pel país, la resta són recanvis”. Joan Laporta va fer saber a tothom que “estem més forts que mai” i va acabar recordant que “ens queda un mes per decidir la Catalunya de les futures dècades”.
Cal però, lamentar i denunciar que durant la celebració del míting, es va produir una falsa amenaça de bomba, aquest fet, afegit amb les constants arrencades i manipulacions dels cartells anunciadors de l’acte, posa de manifest el grau d’intolerància de certs grups que es creuen els únics posseïdors de les essències del independentisme català.

Font: Solidaritat Catalana per la independència

El més llegit

I després