I després

Consulteu els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge 14 de febrer

Aquests diumenge 14 de febrer han tingut lloc les eleccions al Parlament de Catalunya, que s’han hagut d’adaptar a l’actual situació sanitària provocada per la Covid 19.

Compartiu aquesta història

Aquests diumenge 14 de febrer han tingut lloc les eleccions al Parlament de Catalunya, que s’han hagut d’adaptar a l’actual situació sanitària provocada per la Covid 19.

A Sant Feliu, a més se seguir amb tots el protocols sanitaris establerts, s’han hagut de fer canvis en dos col·legis electorals: els centres de votació de l’Ajuntament i el Centre Ocupacional Tramuntana, l’antic Caganers, han hagut de traslladar-se al Pavelló Municipal de la Corxera.

La jornada d’aquest diumenge s’ha esdevingut sense incidències. La força més votada a Sant Feliu ha estat JxCat amb 2.095 vots. L’ha seguit ERC amb 1.627. El tercer lloc ha estat pel PSC amb 1.550 vots. Pel que fa a Vox, ha estat la quarta força més votada amb 488 vots. Els segueixen En Comú Podem amb 379, la CUP amb 325 vots, Ciutadans n’ha aconseguit 297, el PP 166 i finalment, el PDeCAT, 143.

Aquestes eleccions 2021 han estat marcades per incentivar el vot per correu i demanar a la ciutadania que anés a votar portant els sobre de votació ja fet de des de casa, evitant així el màxim el contacte amb superfícies en el punt de votació.

Les votacions s’han distribuït en 3 franges horàries diferents: una per les persones de risc, una per afectats per la Covid o casos sospitosos, i una altra per la resta de ciutadania.

Podeu consultar l’escrutini, ja al 100%, fent clic aquí.

La participació en les eleccions d’aquest 2021 ha estat del 49,57%, amb una abstenció de 50,43%. Les passades eleccions del 2017, la participació va escalar fins els 78,91% amb una abstenció del 21,09%.

El més llegit

I després