I després

Consulteu aquí les noves mesures circulatòries que s’aplicaran a partir del proper dimarts

A partir del dia 11 de maig de 2021, dimarts de la setmana vinent, entren en vigor a tot Espanya les noves mesures circulatòries que s'emmarquen en el Reial Decret 970/2020, de 10 de novembre, pel qual es modifica el Reglament General de Circulació i, entre altres aspectes, redueix els límits de velocitat permesos en l'interior dels municipis i ciutats.

Compartiu aquesta història

A partir del dia 11 de maig de 2021, dimarts de la setmana vinent, entren en vigor a tot Espanya les noves mesures circulatòries que s’emmarquen en el Reial Decret 970/2020, de 10 de novembre, pel qual es modifica el Reglament General de Circulació i, entre altres aspectes, redueix els límits de velocitat permesos en l’interior dels municipis i ciutats.

Pel que fa a les vies urbanes, es recull el següent:

1. El límit genèric de velocitat en vies urbanes serà de:

a) 20 km / h en vies que disposin de plataforma única de calçada i vorera.
b) 30 km / h en vies d’un únic carril per sentit de circulació.
c) 50 km / h en vies de dos o més carrils por sentit de circulació.

Des de l’Àrea de Vialitat i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, que dirigeix el regidor Ernest Asurmendi, les actuacions que s’estan portant a terme, per a adequar la ciutat de Sant Feliu de Guíxols a la nova norma consistiran en una campanya informativa, així com modificar els senyals indicadors. També es faran modificacions en l’aparell que assenyala la velocitat de circulació que hi ha a la carretera de Girona (que haurà de marcar, com a límit, 30 km/h en comptes dels 50 que té actualment).

Es posarà un altre aparell indicador a la ronda de Ponent, en aquest cas agafant com a referència el límit de velocitat de 50 Km/h. ja que és una via de dos carrils de circulació en cada sentit. 

A la carretera de Girona i a la carretera de Palamós se situaran senyals de circulació en cada sentit de la marxa indicant la nova limitació de 30 Km/h. En les altres vies, la velocitat genèrica serà de 20 km/h en carrers de plataforma única vorera-asfalt, i 20 km/h en vies d’un únic carril per sentit de circulació.

El més llegit

I després