CONCURS LITERARI 2017 DE CREU ROJA

Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro convida un any més a la participació en el 8è Concurs Literari de la Gent Gran a través del qual volen seguir potenciant la Diada de Sant Jordi a través de les vivències, records, experiències, etc. de les persones majors de 65 anys.
Si algun dels participants té alguna dificultat a l’hora d’escriure o bé d’expresar-se, es compta amb la possibilitat de sol·licitar l’ajuda d’un voluntari de Creu Roja.

BASES DEL CONCURS:
-Persona major de 65 anys.
-El tema és lliure però ha de ser un escrit original inèdit.
-L’idioma tant pot ser en català com en castellà (el que preferiu).
-La modalitat tant pot ser narrativa com poesia (extensió màxima 2 fulles amb lletra Arial 12 o bé manuscrit).
-Data límit del lliurament: 10 de Març 2017.
-Modalitats d’entrega de l’escrit: correu electrònic a: gentgran_sfg@creuroja.org ,  personalment a la seu de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols/Vall d’Aro, carretera de Palamós s/n o bé trucant al telèfon  972 82 22 00 i es passarà a recollir-lo personalment.
-Els nous participants hauran d’omplir els documents d’inscripció i portar una fotocòpia del DNI.
-Un Comitè d’experts, relacionats amb l’àmbit de les lletres i l’educació, farà la valoració i l’entrega dels premis.
-El lliurament de premis es durà a terme en un acte públic amb Autoritats Municipals i el comitè d’experts el dia 9 d’Abril de 2017 a la Sala Parquet del Centre Cívic Vilartagues.
-Es lliurarà un primer, segon i tercer premi, en la modalitat literària i un primer, segon i tercer en la modalitat emotiva. A part, tots els  participants rebran, una còpia de les obres presentades, juntament amb un obsequi de participació.
-Qualsevol incidència no prevista a les Bases serà resolta per Creu Roja, d’acord amb el jurat.
-Després del concurs, la Creu Roja, entitat organitzadora del Concurs Literari, podrà utilitzar les obres presentades fent-ne difusió dins dels seus espais de promoció.
-Les obres i els premis que se’n facin difusió ho seran amb la indicació expressa dels autors.

 

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació