CiU reacciona a la decisió de Laura Aiguaviva de desvincular-se del grup municipal

La marxa de Laura Aiguaviva del Grup Municipal de Convergència i Unió, per passar a formar part del grup no adscrit (atès que anirà a la llista de Tots per Sant Feliu), no ha agradat en el sí de CiU que assegura haver-se assabentat per la premsa i considera que és una deslleialtat a més de no ser una actitud digna amb els companys i trobant-la poc ètica després de tants anys de compartir responsabilitats polítiques..

Demanen que l’alcalde li retiri les competències de manera immediata per no crear confusió en el pacte adquirit després de la moció de censura, creuen que la responsabilitat d’un regidor ha d’estar pel damunt dels interessos personals i lamenten que s’oblidi el concepte de servitud democràtica.

Finalment, asseguren que romandran al govern per tal que projectes importants per al futur de Sant Feliu, com Thyssen, Anlló o el Mercat Municipal entre altres, no es vegin afectats en el seu desenvolupament.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació