I després

CENTENARS DE VISITANTS AL PESSEBRE VIVENT

Compartiu aquesta història

El pessebre vivent que l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, amb la col·laboració inestimable de l’Agrupació Teatral Benet Escriba, ha inaugurat aquest divendres, ha comptat amb la visita de centenars de persones que han gaudit dels Jardins del Monestir de nit.

L’espai, que s’ha mostrat ideal per a tota mena d’esdeveniments des de la seva inauguració, arrencava de forma modesta però atractiva amb diversos quadres que es trobaven en l’itinerari.

Només entrar, a tocar a la casa Blasco, s’hi trobaven els patges dels Reis i els seus cavalls. Seguint l’itinerari, Ricard Pelló i Roser Descayre conformaven el quadre de la filadora. Més amunt una família de pagesos conreaven un camp. En el següent quadre es podia contemplar un corral de cabretes amb la seva pastoreta. Una família de pastors feien torrades en la següent representació de l’anunciació, amb un àngel que apareixia des d’un turó de forma intermitent fins arribar, en el tram més alt, al de les bugaderes i, tot baixant una escala es podia contemplar el quadre del naixement den nen Jesús.

Una il·luminació molt aconseguida marcava el camí pel frondós jardí on els ciutadans admiraven les representacions i socialitzaven al llarg de l’itinerari.

Tal i com ja havien informat, es tractava de fer una prova pilot a l’espera de la resposta i plantejar en properes edicions la participació de les entitats de la ciutat per dotar-lo de més contingut, ateses les possibilitats del recinte, del qual només s’ha utilitzat menys d’un 50% del nou espai recuperat per a la ciutat.

Recordem que hi haurà una nova obertura el divendres de la setmana entrant, 29 de desembre, des de les 18:00 h. fins les 20:00 h. amb l’accés gratuït.

El més llegit

I després