I després

Casa Irla, dissabte havaneres amb Els Panxuts i diumenge la performance Vértigo

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte a les 22:00h actuació de Els Panxuts a la Casa Irla. ElsPanxuts són una colla d’amics de Cassà que els agrada la gresca i aprofiten qualsevol ocasió (preferiblement després d’un bon tiberi) per treure els instruments i cantar quatre cançons, o cinc, o sis… Per això es defineixen com un autèntic grup de taverna. Canten havaneres, boleros, ranxeres, sardanes i el que calgui per gaudir i fer gaudir d’aquest clima tan especial que es crea al voltant d’una taula i una guitarra.
També tenen un grapat de cançons pròpies que van intercalant i amb les quals busquen sempre la complicitat i participació del públic . Tot plegat, per descomptat, amanit amb grans dosis de bon humor.

I diumenge, en el mateix espai, a les 20:00h es presenta la performance “VÉRTIGO” Els artistes catalano-berlinesos Meritxell Campos i Daniel Trumbull venen des de Berlin per presentar aquest projecte a Barcelona però ho faran, aprofitant la seva estada a Sant Feliu de Guíxols, a la Casa Irla.

La performance tracta la lluita que empren un individu davant de situacions inesperades i adverses que provocaran canvis a la vida i shocks emocionals. Quina reacció adoptem davant la falta de perspectiva? I com creem noves esperances i expectatives? Els contrastos de la coreografia, dinàmica i plena d’imatges interpretada per Meritxell Campos, es reflecteixen també a la música del clavicembalista Daniel Trumbull, que combina composicions barroques amb música contemporània. El disseny visual és obra de Georgina Espasa i el vestuari de Melissa Lee.

El més llegit

I després