I després

Carmen Lafay presenta divendres el llibre “Las muertes de Poe” a la Biblioteca

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 20 de gener, a les 20 h., a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit tindrà lloc la presentació del llibre “Las muertes de Poe”, de Carme Lafay.

No és la primera vegada que Lafay, que viu a cavall entre la seva estimada Barcelona i Sant Feliu de Guíxols, presenta un dels seus llibres a la Biblioteca: anteriorment, vam poder gaudir de les seves paraules amb “Tots tenim secrets” i “Rojo mar”.

Aquesta novel•la gira al voltant de l’escriptor Edgar Allan Poe, home de vida turmentada i tràgica, que no va ser reconegut en vida i ens va brindar uns contes de terror i misteri excepcionals que han perdurat al llarg de la història. Més concretament, sobre la mort de Poe, fet a partir del qual Lafay construeix una novel•la d’intriga, homenatjant la figura de Poe i seguint els seus passos a l’hora de transportar-nos en aquesta investigació.

La novel•la és el primer títol de la col•lecció “El cuervo”, de l’editorial Davinci Continental. La presentació anirà a càrrec de Carolina Treviño, llicenciada en filologia hispànica, i comptarà amb la presència de l’autora.

El més llegit

I després