I després

Avui comencen les preinscripcions a les escoles de Sant Feliu i divendres, als instituts

En els dos casos, el termini acaba el proper 20 de març

Compartiu aquesta història

Des d’avui dimecres estan obertes les preinscripcions als centres escolars de Sant Feliu de Guíxols, que s’allargaran fins el dia 20 d’aquest mateix mes.

Pel que fa als instituts de la nostra ciutat, les preinscripcions s’iniciaran a partir del proper divendres dia 8 de març i s’allargaran també fins el dia 20 d’aquest mateix mes.

El director de l’Escola Mossèn Baldiri Reixach, Joan Casamitjana, explica que des del centre s’ajuda a les famílies amb tot el tràmit. Casamitjana destaca que les preinscripcions s’inicien amb la intenció d’assolir nivells d’educació d’excel·lència.

Des del centre Cor de MariaSant Josep, la directora Cristina Carrión, ens parla de com viuran les properes jornades al centre i que també ofereixen un servei de preinscripció online des del centre per les famílies que ho necessitin.

Pel que cal al centre L’Estació, la seva directora, Isabel Ventura, destaca que els sistema online de la Generalitat ha fallat a primera hora i que algunes famílies que volien gestionar-ho en línia des del centre, hauran de tornar-hi a la tarda.

Laura Barba, directora de l’Escola l’Ardenya, es explica com es gestionen aquestes preinscripcions al centre.

Per la seva part, Dolors Casamitjana, directora de l’Escola Gaziel, valora així l’inici de les preinscripcions després de finalitzar les jornades de portes obertes.

En les darreres setmanes, aquests centres educatius han celebrat les jornades de portes obertes, on les famílies i alumnes han pogut conèixer cadascun dels projectes escolars que hi haurà de cara al proper curs 2024/2025, descobrir les seves instal·lacions, a més d’assistir a diverses reunions informatives i aclarir possibles dubtes.

Podeu accedir a les preinscripcions al web de la Generalitat clicant aquí. Podeu consultar tota la informació, telèfons i adreces web dels centres educatius de Sant Feliu, clicant aquí i accedint a la pestanya ‘Etapes educatives’.

El més llegit

I després