I després

Avui comença la Guíxols Shopping Week a Sant Feliu

Sant Feliu de Guíxols celebra a partir d’avui dilluns una nova edició de la "Guíxols Shopping Week", que culminarà amb la Botiga al Carrer el dissabte dia 27.

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols celebra a partir d’avui dilluns una nova edició de la “Guíxols Shopping Week“, que culminarà amb la Botiga al Carrer el dissabte dia 27.

La setmana del 22 al 28 de març l’Associació Guíxols Comerç i Turisme de Sant Feliu organitza una nova edició de la campanya, una iniciativa comercial que repeteix el format que es va iniciar l’any passat: uns quaranta comerços col·laboradors oferiran dins dels seus establiments ofertes, descomptes i oportunitats, buscant d’aquesta manera l’impuls que necessita el comerç de proximitat per fer front als embats de la crisi.

La novetat d’aquesta edició és que es completarà el certamen el dissabte 27 de març amb un format especial de ‘Botiga al carrer‘, adaptada a la situació sanitària actual, amb circuit tancat i amb totes les mesures de seguretat per evitar contagis de Covid19. En concret, es farà al Passeig del Mar, en un ampli horari de 9 a 20.30 hores.

La presidenta de l’entitat, Alèxia Sánchez, destaca que ‘és una bona oportunitat per buscar l’impuls que necessita el comerç de proximitat de la nostra ciutat. Amb accions com aquesta, des de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme pretenem activar l’activitat econòmica de la ciutat’.

L’Associació Guíxols Comerç i Turisme i els seus col·laboradors esperen que aquesta edició ‘sigui un punt d’inflexió per encarar l’estiu amb l’energia renovada i optimisme’. Aquesta entitat agraeix la col·laboració de tots els establiments participants i de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després