I després

Arriba a Sant Feliu el XVII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols

L’Agrupació Teatral Benet Escriba, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, engega una nova edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, que tindrà lloc al Teatre Auditori Narcís Masferrer durant els popers mesos, i que arriba a la seva 17a edició.

Compartiu aquesta història

L’Agrupació Teatral Benet Escriba, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, engega una nova edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, que tindrà lloc al Teatre Auditori Narcís Masferrer durant els popers mesos, i que arriba a la seva 17a edició.

La venda d’entrades es fa el mateix dia de la representació, a la taquilla del teatre, d’11 a 13 hores i una hora abans de la representació.

Aquesta és la programació pel 2021:

‘Play off’
Diumenge 10 d’octubre a les 18.00 hores.

Autora: Marta Buchaca
Direcció: Josep Canet Figueras
Companyia: Deixalles 81 de Sant Feliu de Codines

Un equip de futbol femení es troba davant el partit més important de les seves vides. L’obra reflexiona sobre el paper de la dona i de l’esport femení en una societat que encara manifesta un masclisme ferotge. Dins del camp de joc, apareixeran les enveges, els somnis, els dubtes i les pors d’unes noies que l’únic que volen és viure de la seva passió.

___

Abans que arribi l’alemany
Diumenge 24 d’octubre a les 18 hores.

Autora: Marta Barceló
Direcció: Mario Fernández
Companyia: 8uit de Teatre de Sant Cugat del Vallès

L’Alzheimer, paraula maleïda, malaltia que anul·la qui la pateix i enfonsa els familiars que envolten el malalt, és tractada a “Abans que arribi l’alemany” des del punt de vista de la patologia en el moment en què és diagnosticada. Però no en clau de drama i por pels efectes que comporta la pèrdua de memòria i consciència del jo, sinó que Marta Barceló ens planteja una visió molt més pragmàtica. La protagonista, Júlia, realitza un llistat de coses a fer, ara que és conscient amb la serenor del qui sap que se sentirà molt millor després de fer-les encara que no sempre sigui compresa pel seu voltant o per la societat.

__

Bojos per la pasta
Diumenge 7 de novembre a les 18 hores.

Autor: Sebastien Thiery
Director: Xavier Piguillem
Companyia: Inestable Ceretana de Puigcerdà

Us heu preguntat mai si els diners fan la felicitat? O si tenir diners fa canviar les persones? De segur que sí… Un matrimoni d’esquerres, d’edat i classe mitjana, veu trastocada la seva tranquil·la i equilibrada vida per l’aparició sobtada, inexplicable i absurda de diners a cada seva. A partir d’aquest fet anecdòtic, que juga amb els límits de la realitat i la ficció, la relació entre la mateixa parella i amb la resta de personatges, la seva dona de fer feines i un veí del tot inusual, s’anirà embolicant d’allò més, produint un seguit d’escenes delirants. Sempre en clau de comèdia, l’autor, amb la ironia i el sarcasme punyent que el caracteritza, ens ofereix la seva particular visió de l’absurditat humana.

___

Les Noies de Mossbank Road
Diumenge 21 de novembre a les 18 hores.

Autor: Amèlia Bullmore
Direcció: Quim Balcells i Isaac Llor
Companyia: Passarells Teatre estudi de Alforja (Tarragona)

Si voleu veure un relat apassionat i apassionant, una història que ens parla d’amistat i d’amor, acompanyeu-nos a viure junts Les noies de Mossbank Road. És una amistat que neix en un espai de llibertat, un pis d’estudiants compartit, lluny de tot, família inclosa.I és entre els 18 i els 19 quan faran l’estirada, juntes tastaran la llibertat d’anar més enllà. Només dos anys de vivències tan pures, intenses i irrepetible que ja les marcaran per sempre. Un petit paradís, que la solitud, el temps i tot allò que té d’inevitable la vida, ens faran perdre.

__

La cançó de les mentides
Diumenge 5 de desembre a les 18 hores.

Autor: Alfonso Paso
Direcció: Pep Maria Martínez Giralt
Companyia: Grup de Teatre Paranys de Sant Joan de Vilatorrada

La Júlia creu que té una vida monòtona, això la porta a inventar situacions i mentides que desesperen al seu marit. Uns lladres, un robatori, corredisses, entrebancs… faran que, entre veritats i mentides, se les hagi d’empescar totes per intentar salvar la nit de Nadal!! Perquè, com diu la dita: és més boig aquell que no vol veure la realitat que no pas aquell que només juga amb la imaginació.

El més llegit

I després