I després

Aquest diumenge 9 de gener de gener, ‘Angoixa’ nova obra del XVII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols

Aquest diumenge 9 de gener de desembre a les 6 de la tarda, al Teatre Auditori Narcís Masferrer, representació de l’obra ‘Angoixa’ de la Companyia Grup de Teatre Grup de Teatre Tàndem de Santa Perpètua de Mogoda, de l’autor Patrick Hamilton i sota la direcció de Vicenç Gurrea.

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 9 de gener a les 6 de la tarda, al Teatre Auditori Narcís Masferrer, representació de l’obra ‘Angoixa’ de la Companyia Grup de Teatre Tàndem de Santa Perpètua de Mogoda, de l’autor Patrick Hamilton i sota la direcció de Vicenç Gurrea.

Un desconegut mata Alicia Vallès a casa seva, després busca uns robins ocults molt valuosos sense èxit. La casa roman buida durant anys, fins que una parella acabada de casar, Robert Pellicer i Laura Miró, decideixen mudar-s’hi. Al cap de poc, ella comença a notar petits fenòmens a la casa, com sorolls o canvis en la il·luminació; ell no li fa cas i li diu que són imaginacions seves. Aquesta situació porta la Laura a l’angoixa i a la por. Guell, un exdetectiu que va estar treballant en el cas de l’assassinat de l’Alicia Vallès i que viu al mateix barri, en assabentar-se de la situació comença a investigar i a sospitar de Robert Pellicer, arribant a una sorprenent conclusió.

És una obra inclosa en el XVII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, organitzat per l’Agrupació teatral Benet escriba en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat.

La venda d’entrades es fa el mateix dia de la representació, a taquilla del teatre, d’11 a 13 hores i una hora abans de la representació.

El més llegit

I després