I després

Aquest dissabte, Desena edició del Concurs Literari de la Gent Gran

Un any més se celebra el Concurs Literari de la Gent Gran, que organitza Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro. Aquest any, serà la desena edició.El passat 11 de març va ser la data límit d’entrega de tots els textos, escrits, vivències, records, experiències, anècdotes, etc. Participants en aquesta diada.

Compartiu aquesta història

Un any més se celebra el Concurs Literari de la Gent Gran, que organitza Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro. Aquest any, serà la desena edició.
El passat 11 de març va ser la data límit d’entrega de tots els textos, escrits, vivències, records, experiències, anècdotes, etc. Participants en aquesta diada.

L’entrega de premis tindrà lloc aquest dissabte 13 d’Abril a les 11h, a la Seu de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro (davant l’antic escorxador). Aquest any, com a novetat, per la celebració del 10è aniversari es farà un dinar pels participants i els seus acompanyants. També hi haurà obsequis per a tots els inscrits d’aquesta edició.

Hi haurà tres grups de premiats. Dos premis per als millors escrits literaris, dos per a la poesia i dos premis per als escrits més emotius, que encara que literàriament no estiguin massa bé, expressin un alt grau d’emotivitat, sensibilitat i emocions. D’aquesta manera es creu que el concurs està més obert a què hi pugui participar tothom, i no només als que saben escriure. El jurat valorarà els escrits sense saber-ne l’autor.

El més llegit

I després