I després

El Govern presenta aquest dimecres un esbós i fotos en 3D del nou edifici de l’asil i el PSC ho considera un refregit

Compartiu aquesta història

Tres fotografies en tres dimensions i un primer esbós del futur projecte d’adequació, ampliació, modernització i optimització d’espais de l’Asil Surís es presentaran aquest dimecres al matí a la premsa a la Sala de Plens de l’Ajuntament.
Es tracta d’una de les apostes que l’actual govern que vol deixar encarrilades, en aquest curt tram de legislatura, i que preveuen entre altres actuacions, una ala de nova construcció que resseguiria l’actual façana/tanca de l’àmbit que limita amb el carrer Dos de Maig, amb inici a la plaça Alabric, on hi ha la casa del capellà, l’antic hort, galliners i magatzems del centre geriàtric.
Atès que el finançament a hores d’ara seria pràcticament impossible, l’alcalde, Carles Motas, fa mesos que prem l’accelerador per tal que un dels principals destins de l’herència dels germans Anlló sigui precisament aquest.
És per això que ja ha sol·licitat una reunió de la Junta Distribuidora d’Herències i de la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat per tal d’acordar que els primers 300.000 € de les subhastes del patrimoni dels hotelers es destinin a aquest projecte i es pugui encarregar immediatament el projecte executiu.
Precisament aquesta és una qüestió que tindrà el seu debat en el Ple Ordinari d’aquest dijous atès que el PSC ha presentat una moció precisament per tractar aquesta qüestió.
El PSC també ha s’ha posat en contacte –aquest dimarts, després d’assabentar-se de la roda de premsa de l’equip de govern de dimecres, prèvia a la seva moció en el Ple de dijous – i ha difós una nota en la qual diu textualment:
“El PSC de Sant Feliu de Guíxols ha presentat una moció que serà debatuda al ple del proper dijous per demanar que el govern renovi l’impuls per l’Asil Suris de la nostra ciutat al constatar que aquests sis mesos de govern CiU – TPSF han estat perduts també pel que fa referència a aquest projecte.
Com podreu comprovar la moció té un caire absolutament constructiu i d’impuls de l’acció de govern. Lamentem que la reacció de l’equip de govern hagi estat intentar fer creure que hi ha quelcom de nou en aquest assumpte contra-programant d’una manera tant matussera la moció que hem presentat passant a 3D els plànols d’un projecte que data de finals del 2008 i convocant una roda de premsa pel dia abans del ple en que ha de tractar-se la moció.
El PSC de Sant Feliu de Guíxols demana a l’equip de govern que deixi el seu món virtual en 3d en el que es troba instal·lat i es converteixi en un govern proper que efectua gestions reals per la ciutat i especialment per la gent més necessitada com ho son els usuaris i familiars de les residències per a la gent gran de la nostra ciutat.”
A més d’aquesta nota informativa, el PSC ha distribuït una col·lecció de fotos i el contingut de la moció prevista per al Ple d’aquest dijous.


El més llegit

I després