I després

Aquest cap de setmana arriba la primera edició del Festival ‘D’Aquí’ als Jardins Juli Garreta

Els dies 24, 25 i 26 de setembre tindrà lloc la 1a edició del Festival d'Aquí als Jardins Juli Garreta.

Compartiu aquesta història

Els dies 24, 25 i 26 de setembre tindrà lloc la 1a edició del Festival d’Aquí als Jardins Juli Garreta.

Es tracta d’un festival per gaudir de la gastronomia, la cultura i el comerç local.

Horaris d’obertura del Festival:

Divendres 24 de 18 a 00.30h

Dissabte 25 i diumenge 26 de 12h a 00.30h.

Us hi esperem!

En el festival, hi trobareu estands de comerços i serveis de restauració locals. Podreu degustar els productes locals i prendre alguna cosa, mentre gaudiu de la música o d’altres activitats culturals.

Tenim un programa d’activitats per a tots els gustos. Hi haurà tallers infantils, de dansa, musicals, visites guiades, xerrades i molt més per acomiadar l’estiu d’una manera amena i divertida. A continuació, podeu descobrir tot el que el festival us pot oferir.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Divendres 24 de setembre

*Taller de plàstica. De 18 a 20h a l’Espai Kids. Desenvolupa la teva destresa amb les manualitats i gaudeix del taller, utilitzant diferents instruments i tècniques. Fes volar la imaginació! Inscripcions a l’Espai Kids el mateix dia. Aforament màxim: 10 persones. Preu de l’inscripció: 3€. Taller a càrrec d’Esquitx.

*DJ Lu & Noir. R&B, Pop, Soul & Grooves. De 21.30 a 22h a l’Escenari Principal. Gratuït.

*Nöia. Rock. De 22 a 23h a l’Escenari Principal. Gratuït.

*DJ Lu & Noir. R&B, Pop, Soul & Grooves. De 23 a 24h a l’Escenari Principal. Gratuït.

Dissabte 25 de setembre

*Gimnàs. Master class de Zumba, Strong, Gac. De 12 a 13h a l’Escenari Principal. Gratuït. Demostració a càrrec d’Olympic Gym.

*Tast de vins. De 12 a 14h a l’Escenari Jam Sessions. Tast d’una selecció de vins de les bodegues Clos d’Agon. Inscripcions a la barra del bar central el divendres 24 de setembre de 18 a 24h. Aforament màxim: 15 persones. Preu de l’inscripció: 15€. Tast a càrrec de Clos d’Agon i Ca l’Àngel.

*Taller de reciclatge. De 12 a 14h i de 16 a 20h a l’Espai Kids. Porta dos tetrabricks i construeix una ciutat! Taller de conscienciació mediambiental i reciclatge. Inscripcions a l’Espai Kids el mateix dia. Aforament màxim: 10 persones. Preu de l’inscripció: 3€. Taller a càrrec de DLand.

*Espai Jam Sessions. De 15 a 20h a l’Escenari Jam Sessions. Vine amb el teu instrument i improvisa! Obert a tothom. Gratuït.

*Tallers de plàstica.  De 17 a 19h a l’Espai Kids. Farem dos tallers al mateix temps. Tria el teu! Transforma petits testos d’argila en titelles divertides i simpàtiques o pinta una capsa de fusta i converteix-la en un lloc emblemàtic de Sant Feliu. Inscripcions a l’Espai Kids el mateix dia. Aforament màxim: 10 persones/taller. Preu d’inscripció: 3€. Tallers a càrrec de Nobel i Racons d’Art.

*Taller de dansa. De 18 a 19h a l’Escenari Principal. Mou-te amb nosaltres! Des de la preparació del cos fins a divertir-se amb ell. Escoltar i interpretar físicament la música, jugar amb el pes i l’espai. Gaudir de l’experiència del ball amb tota la família. Gratuït. Taller a càrrec de Tania Ávila i Albert Barros.

*Taller de teatre. De 19 a 20h a l’Escenari Principal. Expressa’t a l’aire lliure! Tens ganes de fer teatre i passar una bona estona? Vols aprendre també petites coreografies i ballar amb nosaltres? No t’ho perdis! Gratuït. Taller a càrrec de Geòrgia Bonell i José David Cerda.

*Dansa Urbana. Exhibició infantil i adulta de dansa urbana. A les 20h a l’Escenari Principal. Gratuït. Demostració a càrrec de Mistreet Dance Studio.

*Hotel + Viejas Glorias. Pop electrònic i experimentació. De 21 a 22h a l’Escenari Principal. Gratuït.

*The Trouble in Band. Covers 70’s i 80’s. De 22 a 23h a l’Escenari Principal. Gratuït.

Diumenge 26 de setembre

*Contacontes. De 12 a 13h a l’Espai Kids. Contacontes del llibre Supercol·lega. El justicier amb una gran C, una novetat de l’Editorial Tramuntana. Gratuït. Contacontes a càrrec d’Esquitx.

*Xerrada de Medi Ambient. El repte del canvi climàtic i la seva governançaDe 12 a 13h a l’Escenari Jam Sessions. Es tracta d’una xerrada per analitzar el repte més gran de la història de la humanitat: mitigar i adaptar-nos al canvi climàtic. Gratuït. Xerrada a càrrec de Santiago Vilanova, periodista i consultor ambiental.

*Univers Guinovart + tast de vins. De 12 a 13.30h visita guiada a l’exposició “Univers Guinovart” de l’Espai Carmen Thyssen. De 13.30 a 15h Tast de selecció de vins amb etiquetes dissenyades per Josep Guinovart, cortesia del Celler Marco Abella. A l’Escenari Jam Sessions. Inscripcions a l’Oficina de Turisme, del 20 al 24 de setembre, de 10 a 18h. Aforament màxim: 12 persones. Preu d’inscripció: 15€. Visita guiada a càrrec de Pilar Giró, comissària de l’exposició.

*The Fantastic Irlastic Band. Skiffle (folk, folk/punk, country i folk/rock). De 13 a 14h a l’Escenari Principal. Gratuït.

*Tallers de plàstica. De 13 a 15h a l’Espai Kids. Farem dos tallers al mateix temps. Tria el teu! Segells rodants per estampar sobre paper, teles o parets, i també art japonès del Gyotaku, que consisteix a reproduir les empremtes d’un peix sobre diferents suports. Inscripcions a l’Espai Kids el mateix. Aforament màxim: 10 persones/taller. Preu d’inscripció: 3€. Taller a càrrec de Taps i Cocu.

*Espai Jam Sessions. De 15 a 20h a l’Escenari Jam Sessions. Vine amb el teu instrument i improvisa! Obert a tothom. Gratuït.

*Ioga. Master Class de Ioga. De 17 a 18h a l’Escenari Principal. Troba el teu equilibri entre l’energia Yin i Yang a través d’una pràctica de Hatha Ioga tradicional. Endinsa’t en un viatge interior, treballant des de la sincronització del moviment i la respiració. Connecta amb el present i acaba amb una relaxació profunda. Gratuït. Demostració a càrrec de Somos Yoga Twins.

*Taller de plàstica. De 18 a 20h a l’Espai Kids. Aprèn la manualitat del macramé i fes les teves pròpies decoracions, rètols… i molt més! Inscripcions a l’Espai Kids el mateix dia. Aforament màxim: 10 persones. Preu d’inscripció: 3€. Taller a càrrec d’Ohana.

*Passarel·la Guíxols. De 19 a 20h a l’Escenari Principal. Desfilada de moda de diferents establiments i comerços. Gratuït.

*Colla Jacomet. Havaneres i Cançó de Taverna. De 20 a 21h a l’Escenari Principal. Gratuït.

*Marc Sàbat. Mentalisme (endevinacions, prediccions, lectura de la ment). De 21.30 a 22.30h a l’Escenari Principal. Gratuït.

Durant tot el Festival d’Aquí

*Llibres artístics. Instal·lació artística i repartiment de llibres a diferents espais dels Jardins Juli Garreta. A disposició de la gent que els vulgui agafar!

*Servei de bar. Barra central de venda de begudes.

*Covid-19. El Festival d’Aquí oferirà les garanties i mesures de seguretat, higiene i prevenció de la Covid-19.

Veniu al Festival d’aquí i gaudiu de la nostra ciutat!

El més llegit

I després