I després

AGENDA DEL MES DE GENER DE 2016 A SFG

Compartiu aquesta història

Us avancem la programació confirmada d’activitats previstes durant el mes de gener de 2016 a Sant Feliu de Guíxols recollides pels serveis de l’Ajuntament de la Ciutat, a través de la qual podeu disposar d’una agenda a la vista de la majoria d’actes dels quals anirem informant puntualment per Ràdio Sant Feliu i per les xarxes socials de la nostra emissora.

Dissabte 2 de gener
*Parc infantil de Nadal – Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló
municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions).
D’1 a 14 anys. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Cloenda del 2n curs de màgia. A les 11h al Ganxó Parc.
*Quina infantil de Nadal amb animació. A partir de les 16h a la Sala Las Vegas. Obert
a tots els públics. Organitza: Espai La Milana.
*Arribada del Patge Reial. A les 19h al Museu d’Història de la Joguina.
*Recollida de cartes amb l’assistència del Patge Reial. De 19 a 20h al Museu d’Història de la Joguina.
*Teatre El Gran Màgic d’Oz. A les 21h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 8€.
Venda d’entrades anticipada a l’Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció. A càrrec de l’Agrupació Teatre Benet Escriba.
*Concert de Xavier Calvet (indie folk) & DJ Nobi (pop-rock 80’s i 90’s). A les 21h a Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Diumenge 3 de gener
*Parc infantil de Nadal – Ganxó Parc. De 10.30 a 13.30h i de 17 a 20h. Al pavelló municipal La Corxera. Preu: 3€ (1 sessió matí o tarda), 15€ (abonament 10 sessions). D’1 a 14 anys.
Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
*Quina infantil de Nadal amb animació. A partir de les 11h a la Sala Las Vegas. Obert a tots els públics. Organitza: Espai la Milana.
*Teatre El Gran Màgic d’Oz. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu: 8€.
Venda d’entrades anticipada a l’Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció. A càrrec de l’Agrupació Teatre Benet Escriba.
*Ball per als socis amb l’organista Albert Roncero. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Arribada dels Patges Reials. A les 19h al Museu d’Història de la Joguina, a la Rambla Generalitat i a la Plaça Salvador Espriu.
*Recollida de cartes amb l’assistència del Patge Reial. De 19 a 20h a la Porta Ferrada.
*Concert de Ryan Boldt (Canadà, indie folk). A les 20h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dilluns 4 de gener
*Vine a jugar a la sala d’exploració del Museu d’Història. D’11 a 13h al Museu d’Història de la ciutat (Monestir). Trobareu un espai de tallers i jocs dinamitzats per un educador. Podreu aprendre a fer el famós remei del Curacops, jugar a metges, descobrir com som per dins i fer experiments per conèixer les parts del cos. De 4 a 12 anys. Menors de 10 anys acompanyats d’una adult. Activitat gratuïta.
*Arribada per mar dels Carters Reials. A les 18.30h. Desfilada pels carrers del centre ciutat. Recorregut: Club Nàutic, passeig dels Guíxols, rambla Vidal, placeta Sant Joan, c/Hospital i plaça Monestir. Tot seguit Encesa de l’Estel de Nadal.
Espectacle audiovisual al Monestir i desprès recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials a la Porta Ferrada.

Dimarts 5 de gener
*Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. A les 19h. Recorregut: sortida zona esportiva Vilartagues, ctra. Girona, rambla Vidal, passeig del Mar, avda. Juli Garreta i plaça Monestir. Tot seguit Acte de Benvinguda i Lliurament de les Claus de la Ciutat. Espectacle audiovisual al Monestir i desprès recollida de cartes amb l’assistència dels Reis Mags d’Orient a la Porta Ferrada.

Dimecres 6 de gener
*Tradicional Quina de Nadal. A les 18h a la Sala de Festes Las Vegas.
Organitza:Ateneu Deportiu Guíxols.
*Vinyl night. Audició d’àlbums clàssics. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dijous 7 de gener
*Vine a jugar a la sala d’exploració del Museu d’Història. De 16 a 19h al Museu d’Història de la ciutat (Monestir). Trobareu un espai de tallers i jocs dinamitzats per un educador. Podreu aprendre a fer el famós remei del Curacops, jugar a metges, descobrir com som per dins i fer experiments per conèixer les parts del cos. De 4 a 12 anys. Menors de 10 anys acompanyats d’una adult. Activitat gratuïta.
*Jam Session amb the Fantastic Irlastic Band. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Divendres 8 de gener
*Vine a jugar a la sala d’exploració del Museu d’Història. D’11 a 13h al Museu d’Història de la ciutat (Monestir). Trobareu un espai de tallers i jocs dinamitzats per un educador. Podreu aprendre a fer el famós remei del Curacops, jugar a metges, descobrir com som per dins i fer experiments per conèixer les parts del cos. De 4 a 12 anys. Menors de 10 anys acompanyats d’una adult. Activitat gratuïta.
*Concert de The Flat Pack (Bcn hot blues, early jazz & hillbilly). A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dissabte 9 de gener
*Sortida secció infantil/juvenil del Centre Excursionista Montclar. Acampada a Romanyà. Punt de sortida: Restaurant Font Picant a les 15h. Tornada: 10 de gener.
Preu: 5€ (tramitació assegurança temporal de muntanya. Organitza: Centre Excursionista Montclar infantil/juvenil.
*Festa Swing & Lindy Hop. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65- 69). Entrada gratuïta.

Diumenge 10 de gener
*Audició de Sardanes amb la cobla Rossinyolets. A les 12h al Passeig dels Guíxols.
Es vendran números per sortejar un tortell de la pastisseria Gironès.
*Ball per als socis amb l’organista Jordi Giró (Ball del Fanalet). A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Concert de Gianni Gagliardi & Lluís González Trio (NY, Girona, jazz). A les 17h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.
*XI Concurs Teatre Amateur Amb els pixats al ventre. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrrer. Venda anticipada a l’Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció.

Dimarts 12 i 19 de gener
*Tapping per al benestar, part 1 i 2. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Rosa Beltran.

Dimecres 13 de gener
*Aula Cultural: Com millorar la memòria. A càrrec de la Sra. Anna Puig, doctora en psicologia. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Quiz musical. Joc de preguntes i respostes per equips. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dijous 14 de gener
*Xerrada sobre constel·lacions familiars. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Neus Pont i Quirós, terapeuta i facilitadora de constel·lacions familiars i solucions sistemàtiques.
*Open Mic / Micro obert. Vine a tocar les teves cançons. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.
*Curs de creació de comerç electrònic. De 17 a 21h a al Clúster Tecnològic – Associació Arttic (c/ Sant Adolf, 18). Per a més informació podeu contactar amb David González T. 695 796 901. Inscripcions a l’Oficina del Pla de Barris T. 972 32 70 19 o a l’Associació Arttic T. 872 21 90 45.

Divendres 15 de gener
*Curs de creació de comerç electrònic. De 17 a 21h a al Clúster Tecnològic – Associació Arttic (c/ Sant Adolf, 18). Per a més informació podeu contactar amb David González T. 695 796 901. Inscripcions a l’Oficina del Pla de Barris T. 972 32 70 19 o a l’Associació Arttic T. 872 21 90 45.
*Concert de Sueño de Capricornio ( Sant Feliu, rock). A les 21.30h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dissabte 16 de gener
*Mercat dels Encants. De 8 a 14h a la Plaça del Mercat.
*Assemblea extraordinària de socis del CE Montclar. A les 18h primera convocatòria; a les 18.30h segona convocatòria. Durada: 2h. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

Diumenge 17 de gener
*Ball per als socis amb l’organista Joan Carles. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Espectacle familiar: Viatge a l’Illa del Tresor. Per a tots els públics. A les 12h, al Teatre Auditori Narcís Masferrer. A càrrec de la cia Jordi del Rio. Preu: 6€. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Auditori a partir de les 11h. Organitza: Fundació la Xarxa.
*Concert de Kinsale (Terrassa, folk & pop). A les 17h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dimecres 20 de gener
*Vinyl night. Audició d’àlbums clàssics. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dijous 21 de gener
*Xerrada sobre Re-naixament. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Neus Pont i Quirós, terapeuta i facilitadora de constel·lacions familiars i solucions sistemàtiques.
*Jam Session amb the Fantastic Irlastic band. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Divendres 22 de gener
*Concert de Nacho Alonso & Marta Rosés (soul, blues, rock & pop). A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Diumenge 24 de gener
*Ball per als socis amb el grup Leo i Rosamari. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Sortida als Carcaixells del CE Montclar. Sortida des de Can Llaurador a les 10h fins les 13h aproximadament. Organitza: Centre Excursionista Montclar.
*XI Concurs Teatre Amateur Agnès de Déu. A les 18h, al Teatre Auditori Narcís Masferrrer. Venda anticipada a l’Oficina de Turisme i a la taquilla del Teatre una hora abans de la funció.

Dimarts 26 de gener
*Cicle de xerrades de salut: Salut, què hi puc fer jo? A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Ester Serra, del centre de salut i teràpies naturals Vibra. Les sessions que hi ha programades tractaran de la salut en general, el dolor i la inflamació, l’estrès, la salut intestinal o cardiovascular i el descans i el son saludables.

Dimecres 27 de gener
*Aula Cultural: Via Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. A càrrec del Sr. Albert Gironès i Domènec. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Quiz musical. Joc de preguntes i respostes per equips. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dijous 28 de gener
*Open Mic / Micro Obert. Vine a tocar les teves cançons. A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Divendres 29 de gener
*Concert de Grateful Blues (Girona, blues). A les 21h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

Dissabte 30 de gener
*Uriçada popular. D’11 a 14h als Jardins Juli Garreta. 6 uriços+copa de cava = 6€
*Presentació del llibre L’Assassinat de Guillem de Berguedà de Francesc Ribera “Titot”. A les 19h a la Casa Irla.
*Hora del conte Meravellosa Alícia, a càrrec de Núria de Calella (espectacle) i Mireia Córdoba (taller). A les 11.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. El clàssic de Lewis Carrol, que acaba de celebrar el seu 150è aniversari, acompanyat d’un taller on les formes i els volums juguen un paper important. Per a nois i noies de 6 a 12 anys. Places limitades. Inscripció prèvia a la Biblioteca: biblioteca@guixols.cat i/o tel. 972 32 40 57.

Diumenge 31 de gener
*V Travessia No a la Fred. Només per als més valents! A les 10h recollida de dorsals, a la platja de Sant Feliu de Guíxols. A les 11h hora de sortida. Preu: 10€ fins al 27 de gener, 15€ a partir del 27 de gener i el dia de la prova. Edat mínima: 18 anys. Al acabar hi haurà xocolata desfeta i pastetes per a tothom.
Inscripcions: www.clubaquaticxaloc.com
*Ball per als socis amb l’organista Francesc Mas. A les 18h al Centre Cívic Tueda.
*Concert de Quico Tretze (Igualada, folk acústic) & Navratilova (Sant Feliu, cantautor folk). A les 17h al Cas Romagué – Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada gratuïta.

-Fins el febrer Campanya Gastronòmica Temps d’Uriços. A diferents restaurants de la ciutat.
-Tot l’hivern Tasta l’hivern “Surf”. Campanya productes de temporada al Mercat Cobert.

Exposicions
*Fins el 8 de gener Exposició Il·lustradores i il·lustrades. Al vestíbul de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.
*Del 12 al 29 de gener Exposició Perich i Autopista, humor sense peatges. Al vestíbul de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.
*Fins al 7 de gener Exposició de pintura Human nature de Micheline Samaey. A la Casa Irla.
*Fins al 10 de gener 2016 Exposició Rafael Patxot. Mecenes, científic…, l’home. Al Museu d’Història de la ciutat (Monestir).
*Fins el 31 de gener Exposició: La Mancomunitat de Catalunya a les terres de Girona. A la Sala d’Exposicions temporals de la 3a planta del Museu d’Història.
Horaris: de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 19h; dissabtes d’11 a 14h i de 16 a 19h i diumenges d’11h a 14h. Els dimarts romandrà tancada.

Altres activitats a Sant Feliu de Guíxols
*Pintura amb Carola Ellenberger. De 16 a 18h tots els dilluns, dimarts i divendres, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Aquarel·la amb Néstor Sánchiz. De 10 a 13h tots els dijous, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Creació de Còmics amb Pilar Esteva. De 17 a 19h tots els divendres, a l’Escola d’Art Josep Albertí a l’edifici de les Vetlladores. Preu a concretar.
*Hipopressius per a la recuperació post part i la recuperació del sòl pèlvic. Grup matí: dijous de 10 a 11h. Grup tarda: dimarts de 18 a 19h. Preu: 35.-€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Ioga per a embarassades. Dimecres de 17.15h a 18.15h. Preu: 40€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Ioga per a mares i nadons. Dimecres de 16h a 17h. Preu: 40-€/mes. A Familiarium, c/ Sant Domènech 12.
*Extraescolars Espai La Milana. Dies a escollir de dilluns a divendres de 17h a 20h. Per a més informació: espailamilana@gmail.com o al 872 500 703.
*Voluntariat per la llengua – Si parles una mica el Català i el vols millorar, t’ oferim: 10 hores de conversa en català (1 hora a la setmana durant un mínim de 10 setmanes). Si t’interessa participar-hi, contacta amb nosaltres: Servei Comarcal de Català del Baix Empordà (972 642310, baixemporda@cpnl.cat) i la Biblioteca Octavi Viader i Margarit (972 324057, biblioteca@guixols.cat).

Activitats a la Sala Las Vegas: Classes de: Monòlegs dimecres de 18 a 20h; Tango dimecres de 21 a 22.30h; Balls de saló divendres de 21 a 22h. Per a més informació: 679 50 99 90. Cada dissabte: Actuacions de grups musicals. Preu: 10€. Cada diumenge: Ball amb DJ, de 18 a 22h.

Cada dijous
*Taller de música per a nadons hivern. Els dijous de gener i febrer (8 sessions), d’11.15 a 12h. A l’Escola de Música. Nadons de 6 mesos a 3 anys acompanyats per la mare o el pare. Més informació i inscripcions: 972 82 13 93 o escolamusica@guixols.cat.

Cada dilluns
*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18,30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
*Conversa en francès De 15,30h a 16,30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: 646 17 32 48 o cachou_s@hotmail.com

Cada dimarts
*Curs informàtica Gent Gran. De 16h a 17,30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: 972 32 40 57 o biblioteca@guixols.cat

Cada dimarts i divendres
*Conversa en anglès. De 15,30h a 16,30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Anna Cortey. Inscripcions i més informació: 622 52 25 93 o annacortey@hotmail.com

Cada dimecres
*Oficina de Benestar Social i Família de la Generalitat (OBSF). De 10 a14h. Al Centre Cívic Vilartagues, al despatx del fons de la planta baixa, a mà dreta.
*Club de lectura fàcil De 19 a 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
Conduït per Sandra Camps, coordinadora del Consorci per a la Normalització Lingüística. Per a totes aquelles persones que es vulguin iniciar en la lectura en català o aquelles que ja la llegeixen però volen millorar-la. Gratuït. Inscripcions i més informació: 972 32 40 57 o biblioteca@guixols.cat

Cada dijous altern
*El Punt d’Informació a la Mediació es troba operatiu cada dijous altern de 9 a 11h, al Centre Cívic de Vilartagues. Amb la mediació es poden donar respostes pràctiques en situacions de conflicte entre persones. Per més informació: 972 820101.

Cada divendres
*Conversa en alemany. De 17 a 18h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec d’Anna Cortey. Inscripcions i més informació: 622 522 593 o a annacortey@hotmail.com

Campanyes solidàries
*Fundació Roberto y Esperanza: Campanya de recollida de mòbils i/o bateries velles per a ajudar a Roberto en els seus tractaments arran d’una lesió cerebral. Punts de recollida: Biblioteca, Centres Cívics, Oficina de Turisme… Fins a mitjans gener de 2016.

Dilluns 4 de gener
*Taller de fanalets. D’11 a 13h i de 16 a 18h. Per a inscripcions i més informació: Museu de la Joguina (972 82 22 49) o botiga@museudelajoguina.com. Preu: 4€ per fanalet (material inclòs).
*Taller de fanalets infantil. D’11 a 13h. A l’espai Esquitx (passeig dels Guíxols). Fanalets de mussols ganxons. Preu: 8€ (material inclòs). Organitza: Centre Esquitx.
*Visita del Patge Reial. A les 17.30h al Centre Fada Iris. Vine a portar la teva carta als Reis Mags. Hi haurà sorpreses, pica pica i la Fada del Nadal. Preu: 6€. Organitza: Centre Fada Iris.

Dimarts 5 de gener
*Taller de fanalets. D’11 a 13h i de 16 a 18h. Per a inscripcions i més informació: Museu de la Joguina (972 82 22 49) o botiga@museudelajoguina.com. Preu: 4€ per fanalet (material inclòs).
*Animació infantil: visita del Patge Reial. De 12 a 13h. A l’espai Esquitx (passeig dels Guíxols). Preu: 3€. Obsequi per a tothom.

Dissabte 16 de gener
*Tastets de cuina Km 0. Tallers de cuina per a nens i nenes a partir de 5 anys. De 10.30 a 13h a l’Espai la Milana (c/Girona, 40). Preu: 14€. Per a més informació i inscripcions: 872 50 07 03 o espailamilana@gmail.com.

De dilluns a divendres de 10 a 13.30 h
*SOM (servei d’ocupació municipal). Si busques feina o treballadors: som@guixols.cat
*Xarxa d’intercanvi Coneix -Te, Coneix -Nos. Xarxa d ’intercanvi lingüístic per a persones amb ganes de parlar, escoltar i ganes d’aprendre qualsevol llengua. La data de trobada i el lloc serà pactada entre els usuaris. Activitat gratuïta. Contacte: coneix@guixols.cat. Organitza: Oficina de Català (OFICATguíxols).

*Nova Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana al Centre Cívic Vilartagues. T. 972 82 01 01. Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14h.

*La nova edició de la Trailwalker 2016 ja té data i s’obren les inscripcions als equips. Nova data: 16 i 17 d’Abril. Inici a les 10h del matí a Olot, seguint la Via Verda Pirineu – Costa Brava fins arribar a Sant Feliu de Guíxols.

ARXIU EN PDF AMB TOTA AQUESTA PROGRAMACIÓ: AGENDA GENER 2016

 

El més llegit

I després