I després

Agenda de concerts pels propers dies a Sant Feliu de Guíxols

A continuació podeu repassar els concerts i actuacions previstes a Sant Feliu de Guíxols de cara als propers dies.

Compartiu aquesta història

Fotografia: Damián Gades.

A continuació podeu repassar els concerts i actuacions previstes a Sant Feliu de Guíxols de cara als propers dies.

•Audició de sardanes amb la cobla La Principal de Banyoles el divendres 23 d’agost a les 22.15 hores al Passeig dels Guíxols, davant la Cambra de Comerç.

•XXV Cançó de Taverna amb Cançons de Mar al Far de l’Escullera a les 22.00 hores al Far del Moll, el dissabte 24 d’agost. Hi actuaran el cantautor Josep Andújar Sé i la Colla Jacomet.

•Concert de Damián Gades a Las Vegas el dissabte 24 d’agost a les 22.30 hores. Les entrades es poden adquirir a la mateixa sala.
El cantant, compositor i músic es defineix como un músic complet, amb un estil divers, basat en la creença de que el talent i la qualitat s’aprecien en tots els ritmes, però amb un estil molt particular i definit a l’hora de presentar i transmetre les seves peces.

•Gastro Jazz de 21.30h a 23.30h al Restaurant Metrònom/Les Noies de l’Elke Spa Hotel de la Rambla del Portalet de Sant Feliu de Guíxols.
El dijous 29 Agost, música amb la veu de Susan Bruc i la guitarra d’Héctor Pérez. Oferiran una vetllada entre el soul, el pop i el jazz.

 

El més llegit

I després