I després

A punt el 13è Sant Feliu Fest de TZVR en diversos escenaris

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana (del 16 al 19 d’agost) arrenca la 13a edició del Sant Feliu Fest, el festival hardcore per excel·lència de la Costa Brava. Aquesta serà una edició molt especial, ja que l’entitat organitzadora, Atzavara Club (TZVR) compta des del passat mes d’abril amb una sala pròpia i un calendari de concerts regular, així que “amb energies renovades i ganes d’electritzar Sant Feliu, s’ha programat el festival seguint les directrius dels anys anteriors: comptar amb grups de renom internacional, bandes nacionals i també una prometedora presència local.”

Un dels plats forts d’aquesta edició serà l’actuació del suecs Randy, una de les bandes més vinculades amb el públic seguidor d’aquest festival. Després d’un temps d’inactivitat, Randy han tornat a unir-se, per poder fer aquest concert únic a l’estat europeu, una banda que no s’ha pogut negar al fet de tornar a tocar a Sant Feliu (tal com va passar amb Starmarket en el Sota Zero 2011).

Bandes com Seaweed, que fa més de 10 anys que no giren per Europa, o Kepone, que molts dels seus components han estat peça clau dins l’escena hardcore, també es tornaran a agrupar en aquest 2012 a Sant Feliu.

També cal destacar Jay Robbins, ex-Jawbox i productor d’alguns grups de l’escena independent dels últims 20 anys, que torna amb el seu nou grup (Office of Future Plans) i que també presentarà el seu treball en solitari, en un format acústic, acompanyat per un violoncel.

Els francesos Daria també ens presenten el seu nou àlbum Red Red(Yotanka/Differ-Ant), que va ser gravat en 10 dies, reproduint totalment les condicions del directe, tots a la mateixa sala.

Com a bandes nacionals, comptem amb La Habitación Roja, grup de referència de l’indie espanyol; The Waterparties, formats per components de The Lions Constellation i Nueva Vulcano; i Moksha, una banda de pur hardcore nascuda a la falda del Montseny.

L’aposta local d’aquest any són els joveníssims Please Wait, tres adolescents ganxons que toquen amb la força i energia del que no sap que li espera un futur prometedor. Ens presentaran el seu primer EP “I want you inside me”, i només podem afegir que tenen el relleu com a banda local més que merescut.

Per completar els dos dies de programació oficials (dissabte 18 i diumenge 19) i que el públic pugui gaudir al màxim, el dijous dia 16 es farà la festa de presentació del Sant Feliu Fest (a la Sala TZVR) amb el post-rock dels nord-americans Everyone Everywhere i els Chalk Talk, per donar la benvinguda als assistents que ja estiguin al poble.

I el divendres a la tarda Ed Trask farà una performance en directe, fent un dels seus murals a l’espai de la nova sala. Ed Trask estarà acompanyat per La Orquestra del Caballo Ganador, que sota la seva improvisació conduïda mesclaran pintures i acords.

Programació:

Dijous 16 d’Agost – Festa de Presentació Sant Feliu Fest 2012
Sala TZVR – 6 euros

22:00h – CHALK TALK (Emo 90’s, USA)
23:00h – EVERYONE EVERYWHERE (Emo 90’s, USA)

Divendres 17 d’Agost – Performance + concert
Sala TZVR – Gratuït.

20:00h ED TRASK (Richmond, Pintor Underground)
LA ORQUESTA DEL CABALLO GANADOR (Procedència diversa, free jazz / punk)

Dissabte 18 d’Agost – Sant Feliu Fest 2012
Espai Port – 20 € (despeses de gestió a part)

18:00h – PLEASE WAIT (Post-Rock / Emo, SFG)

19:00h – DARIA (Emo-Rock, FRA)

20:00h – LA HABITACIÓN ROJA (Indie, VAL)

21:00h – OFFICE OF FUTURE PLANS (Post-Rock, USA)

22:00h – SEAWEED (Pop-Rock, USA)

23:00h – KEPONE (Post-Rock, USA)

00:00h – RANDY (Punk-Rock, SWE)

02:00h AFTER PARTY Sant Feliu Fest 2012

Dj Patriarca + Dj Roger Estrada

Sala Pandora (antic Las Vegas) – Gratis!

 

Diumenge 19 d’Agost – Rambla del Portalet – Gratuït
17:00h – ANNABETH McNAMARA (Folk, USA)

Sala TZVR – 8 Euros
20:00h – THE WATERPARTIES (Noise-Rock, BCN)

21:00h – MOKSHA(Metal, BCN)

22:00h – BEACH BEACH (Indie Rock, MAL)

23:00h – JAY ROBBINS (Ex-Jawbox, Burning Airlines, etc, USA)

 

Compra d’entrades:

Dijous 16 d’agost – Sala TZVR: 6€ (a la venda només a taquilla)

Divendres 17 d’agost – Sala TZVR: gratuït

Dissabte 18 d’agost – Espai Port: 20€ + despeses de distribució (a la venda a Ticketmaster)

Diumenge 19 d’agost – Sala TZVR: 8€ (a la venta només a taquilla)

Info i contacte: Carolina Alvarez | 690.35.30.08 | alvarezcarol@gmail.com
Acreditacions: premsa@atzavaraclub.com

Més info a:

www.atzavaraclub.com

www.santfeliufest.com

www.facebook.com/santfeliufest

www.twitter.com/tzvrclub

El més llegit

I després