I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ACTE D’HOMENATGE A LA DOCTORA COLOM
El proper divendres 12 de juny, a les 18 h. a les Sales de Congressos del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, tindrà lloc un acte d’homenatge a la Dra. Montserrat Colom i Quer, primera metgessa titular de la Vall d’Aro.
A l’acte hi participaran Joaquim M. Puigvert (Director de la Càtedra Martí Casals de la Universitat de Girona), Antoni Beltran (Metge de l’ABS Sant Feliu de Guíxols) i Josep Vilaplana (President del Col·legi Oficial de Metges de Girona).
En finalitzar l’acte hi haurà una petita actuació musical i copa de cava per als assistents. Accés lliure.

500 COLOM

 

INAUGURADA L’EXPOSICIÓ SOBRE TORRENT BUCH
Amb una destacada presència de públic, Sant Feliu de Guíxols va inaugurar el passat diumenge, 7 de juny a les 12 del migdia, a la tercera planta del Monestir, l’exposició d’una cinquantena de peces del pintor Josep Torrent Buch, entre olis i aquarel.les, amb moltes d’elles inèdites. La mostra, titulada “Torrent Buch, entorn creatiu”, estarà oberta al Monestir de la ciutat fins al 13 de setembre. S’emmarca, igualment, en el centenari del naixement d’aquest gran artista guixolenc, que configurarà el 2015 com a “Any Torrent Buch”.

500 TORRENT

 

ENQUESTA REUNIÓ I PACTES DE GUÍXOLS DES DEL CARRER
La plataforma política Guíxols des del Carrer, que va aconseguir un regidor en les darreres Eleccions Municipals, ha fet una enquesta per conèixer de prop quina és l’opinió de la ciutadania en relació al que haurà de ser la seva acció municipal.
L’ENQUESTA gira al voltant d’aquelles qüestions que havien de configurar l’eix central del seu programa durant la campanya i la manera d’encarar l’acció municipal i l’actitud respecte al ple d’investidura del nou alcalde del proper dissabte, consta de 4 blocs (social / urbanístic i medi ambient / participació i transparència / cultura, joventut i esports) amb 10 preguntes a cada bloc puntuables entre 0 i 3.
Aquest dimarts 9 de juny a les 7 de la tarda en el local del C/Sant Ramón, celebraran una reunió oberta per explicar i debatre sobre l’estat de les negociacions que s’estan duent a terme per configurar el nou consistori.

500 ENQUESTA

 

ACTIVITATS DE L’ESCOLA DE MÚSICA
L’Escola de Música informa que el divendres 5 de juny els alumnes més petits de l’Escola de Música van oferir un concert carregat de música i d’il·lusió. Primerament van tocar els conjunts instrumentals una versió del “tres i tres fan nou” molt original amb xilòfons i percussió amb gots i el samba lele amb orff i violí, flauta, violoncel i piano amb molt de ritme . Després 36 alumnes de 4 a 7 anys van oferir” la història del soldadet de plom aventurer“ sis cançons cantades enllaçades amb ball, cançons tocades amb carrillons, coreografia i una narradora. Felicitats a tots els nens i nenes i professors que hi van participar.
Properes audicions: 9 de juny a les 19:45h audició de guitarra elèctrica a l’Escola, 11 de juny a les 19.30h audició d’adults al Teatre, 12 de juny a les 19h audició de combos a l´Escola , 12 de juny a les 21h Jam Session a Plaça Ajuntament, 17 juny a les 19h audició percussió pati de l’Escola;17 juny a les 19h concert fi de curs a la Masia Bas de Platja d´Aro; 19 de juny concert de fi de curs al Teatre de St. Feliu a les 18h (n. Elemental) i a les 19.30h ( n Mitjà).

500 ESCOLA

 

KORFBAL AMB REPRESENTACIÓ GANXONA
El passat dissabte 6 de juny, diversos equips de korfbal de Catalunya, van anar a jugar les finals a Castellbisbal.
El CKBE (Club Korfbal Baix Empordà) té dos equips en categoria infantil A i B , que van quedar campions i subcampions respectivament, on tots els jugadors són de Sant Feliu de Guíxols i on es destaca la tasca portada a terme per l’entrenadora Tamara Pérez Clara, pels bons resultats obtinguts.

500 KORFBAL

 

NOVA ESCOLA DE PORTERS A SANT FELIU DE GUÍXOLS
L’EF Sant Feliu i Zona Porters Barcelona han arribat a l’acord per establir a Sant Feliu de Guíxols una de les dues Seus que tindrà aquesta Escola de Porters a les Comarques de Girona, l’altre s’establirà a la Garrotxa, dirigida a tots els porters de la demarcació que vulguin un nivell alt de formació. Zona Porters ja compta amb diverses seus a les comarques de Barcelona i com a Girona n’obrirà de noves a Tarragona i Lleida. La signatura va anar a càrrec del president de l’EF Sant Feliu, Jordi Cambronero i del Director de Zona Porters, Iñaki Caña.

500 PORTERS

 

DESBROSSAT A TOCAR DELS HORTS URBANS
Abans de la implantació dels nous horts urbans a tocar de l’Avinguda d’Europa de Sant Feliu, tot aquell espai era utilitzat pels propietaris de gossos que portaven les seves mascotes a aquell indret. Ara, per tal que tots els usuaris de l’espai comptin amb un àmbit per a les seves activitats, l’Ajuntament ha procedit a fer el sesbrossament dels matolls de la zona que hi ha entre els horts i el pou de subministrament d’aigua per tal que els gossos s’hi puguin esbargir. Només caldrà la instal·lació d’una tanca de protecció amb el marge de l’avinguda, que té un desnivell considerable, per tal d’evitar qualsevol caiguda accidental.

500 HORTS_GOSSOS

 

APERITIU MORITZ I TROBADA DE COTXES CLÀSSICS
Diumenge, 14 de juny a les 12 del migdia al Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols, arriba el Rally Moritz de cotxes d’àpoca que romandran exposats en l’espai i on s’anuncia un aperitiu popular patrocinat per la coneguda marca de cervesa. La data de fabricació del gruix de vehicles clàssics data d’abans del 1990.

500 COTXES

 

 

 

El més llegit

I després