I després

7 NOTÍCIES, 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

L’ESCOLA D’ADULTS MÉS A L’ABAST
L’escola d’adults de Sant Feliu, amb la finalitat de fer molt més àgil, on poder consultar tots els seus cursos i activitats, ha posat a disposició dels usuaris, els següents apartats:
1) MOODLE DEL CENTRE http://agora.xtec.cat/cfaguixols/moodle
2) FACEBOOK CENTRE https://es-la.facebook.com/escoladadults.santfeliudeguixols
3) BLOG DEL CENTRE http://sfgescolaadults.blogspot.com.es

EADULTS 500

 

PRESENTACIÓ DE LLIBRE AL MONESTIR
Aquest divendres, 19 de setembre a les 20:00h a la sala de congressos Abat Panyelles del monestir de Sant Feliu de Guíxols, tindrà lloc la presentació del llibre “El blau de la distància” de Maria Wallace. Aquest llibre correspon al 33è volum de la col·lecció “Josep Pla” de la Diputació de Girona.
La presentació anirà a càrrec de Rosa Font Massot, professora i escriptora, i de Lluís Muntada, director de la col·lecció.

LLIBRE 500

 

FORMACIÓ DE PARELLES LINGÜÍSTIQUES
Pla de Barris de Sant Feliu de Guíxols reinicia el programa “Voluntariat per la llengua”. L’objectiu d’ aquest programa promou el voluntariat lingüístic, formant parelles lingüístiques entre persones que parlen habitualment el català i persones que tenen coneixements bàsics de català i estan interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.
Us hi podeu adreçar tots els dilluns entre les 15 i les 16 h. La pròxima reunió tindrà lloc el proper dilluns 29 de setembre a les 15 h. a la Casa Albertí del carrer Penitència, 10.
Si us cal més informació podeu trucar al telèfon: 972.32.70.19 o bé envieu un correu a pladebarris@guixols.cat

PARELLES 500

 

FRANCESC HOMS , CONFERÈNCIA SOBRE EL 9N A SFG
La secció local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de Sant Feliu de Guíxols, anuncia pel proper dimarts, 23 de setembre a les 20:30 hores, la conferencia “9N. El futur d’un país” que emmarcat dins del cicle “Convergència Conversa”, oferirà a la sala d’actes de la Biblioteca, el conseller de la Presidència de la Generalitat, Francesc Homs, que serà presentat per l’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó.

HOMS 500

 

L’EQUIP DE SÍNDIC DE CATALUNYA AL CC VILARTAGUES
L’oficina del Síndic serà a Sant Feliu de Guíxols el dimarts 23 de setembre. Membres de l’equip del Sindic atendran en horari de matí al centre cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu s/n a totes les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).
Per demanar visita, prèviament cal concertar l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l’adreça electrònica sindic@sindic.cat

SINDIC 500

 

CONTES EN ANGLÈS A LA BIBLIOTECA
Aquest dissabte, 20 de setembre, a les 12 del migdia a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, l’Hora del conte en anglès, a càrrec de Kids & Us . L’accés és gratuït.

BIBLIO 500

 

ACTIVITATS DE L’ESCOLA DE MÚSICA ELS DIES 10 I 11
En motiu de la diada de Catalunya, l´Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, va participar en diversos actes a Sant Feliu, i a Barcelona.
L’Orquestra de Cambra de SFG, va participar, el 10 de setembre a l’arribada de la Marxa de Torxes interpretant el Cant dels ocells durant l’Hissada de la senyera estelada i Els Segadors; i el dia 11de setembre al cementiri durant l’ofrena floral a la tomba del President Irla, El cant de la senyera i l’Himne nacional de Catalunya Els Segadors.
També un grup de violoncel.listes de St. Feliu de Guíxols, van formar part dels 300 violoncel.listes de Catalunya que van participar als actes del Tricentenari al Born de Barcelona. A les 8h del matí del dia 11 de Setembre (moment en què va caure fa 300 anys, el conseller en cap Rafael Casanova), sonava la composició “Érem, som, serem” d´Albert Guinovart amb textos de Miquel Martí i Pol, interpretada per 300 violoncels, 6 percusionistes i cantant, tots ells dirigits per Xavier Albertí, director artístic del Teatre Nacional de Catalunya. L´acte va ser seguit en directe per TV3 i a la plaça del Born per un nombrós públic amb presència de les principals autoritats de la Generalitat de Catalunya i l´Ajuntament de Barcelona.

ESCOL 500

El més llegit

I després