I després

7 NOVES CONFIRMACIONS PEL PORTA FERRADA

Compartiu aquesta història

El passat mes de novembre l’empresa The Project i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols feien un primer anunci amb venda anticipada d’entrades de tres espectacles del 56è Festival de la Porta Ferrada,: Jack Johnson (13 de juliol), Pablo Alborán (7 d’agost) i el disc-jockey Luciano (18 d’agost). Ja s’han venut anticipadament 4.500 entrades i ha sorprès que el més sol·licitat està essent el concert de Jack Johnson, que tindrà com a teloner al ganxó Xavier Calvet.

Aquest dimarts, el regidor del festival, Josep Saballs, anunciava set noms més que continuen perfilant la relació d’actuacions, que es complementaran amb altres que s’estan negociant i que s’anunciaran properament en la presentació oficial als mitjans.

Els nous confirmats són:

28 de juliol: Caetano Veloso, cantautor, músic, cineasta i poeta brasiler, concert en exclusiva a Catalunya.

1 d’agost: Txarango, formació catalana amb un gran poder de convocatòria que fusiona sons de Cuba, Jamaica, Àfrica i ritmes balcànics.

6 d’agost: Joan Manuel Serrat, amb la gira “Mediterráneo da capo”, recuperant les cançons del seu disc més aclamat “Mediterráneo”, de l’any 1971.

8 d’agost: Diego “El Cigala”, que torna a Sant Feliu en solitari presentant la seva nova gira anomenada “Indestructible”.

12 d’agost: Ara Malikian, el virtuós del violí retorna a l’Espai Port amb el seu nou espectacle anomenat “El hombre del violín”.

13 d’agost: Rozalén & El Kanka, un dels duets que es presenten en el festival amb la cantautora d’èxit i un dels cantautors de nova generació (ex Doctor Desastre).

14 d’agost: Ismael Serrano, el cantautor consolidat, amb diversos concerts a l’estat amb entrades exhaurides, debutarà a Sant Feliu amb la seva gira “20 años. Hoy es siempre”.

Les entrades es poden adquirir a partir d’aquest dimecres, 28 de febrer a través de la següent adreça: https://proticketing.com/theproject/es_ES/entradas/evento/10744

El més llegit

I després