I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ACOMIADAMENT DEL POLICIA LOCAL ÒSCAR COSTA
Dilluns passat es van celebrar els funerals per l’agent de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, Òscar Costa, acte que va comptar amb un vistós acomiadament dels companys del cos a la porta de l’església Mare de Déu dels Àngels, vestits de gala i formats mentre altres policies entraven el fèretre a les espatlles a la basílica.
Una greu malaltia feia preveure el sentit desenllaç quan dijous passat el propi alcalde el recordava en l’obertura del ple municipal, enviant-li força des de la presidència. També a les xarxes socials J.A.Albó destacava l’estima del desaparegut agent a la ciutat i feia una petita referència a la seva afició per la numismàtica i el col·leccionisme.

500 OSCAR

 

 

INCENDI A L’EDIFICI DEL MURLÀ PARK
La matinada del dilluns al dimarts es va declarar un incendi a la tercera planta de l’edifici Murlà Park de Sant Feliu de Guíxols en el qual dues noies hi dormien a l’hora quan es van iniciar les flames. La causa sembla ser que fou originada per un curtcircuit que es va produir en un calefactor que estava funcionant a la vivenda.
Sortosament se’n van adonar i varen poder realitzar l’avís que va donar temps a poder evacuar l’edifici davant l’arribada de la primera dotació de la Policia Local a la qual li varen seguir cinc dotacions de bombers, membres de Protecció Civil i una ambulància del SEM entre altres.
La resta de veïns varen poder accedir als seus habitatges després de la intervenció dels bombers mentre que el pis incendiat va patir diversos desperfectes però les noies varen poder sortir sanes i estalvies.

500 INCENDI

 

 

4 DIES DE CONCERTS A LA GOLETA
Dijous 2 d’abril – 22:30h – Entrada Gratuïta – BLACK NIGHT SOUND Festival Rap & Reggae amb DJ INYECTOR (Palamós), MC MESTEÑO (Badalona), DEJOTA JAVI (Palafrugell), WILDMAN (Girona) i com a final de festa RAS ANGIE (Reggae – Dub / Llagostera ). https://www.facebook.com/events/1412379922410267/
Divendres 3 d’abril – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de LOCO LIVE (Ramones Tribut / Blanes). ttps://www.facebook.com/events/634280273383523/
Dissabte 4 d’abril – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert Punk amb RATA KASK (SFG) i L’AUTISTA PUNK I ELS ADHERITS (Ripoll). https://www.facebook.com/events/1582033595347392/
Diumenge 5 d’abril – 23:00h – Entrada Gratuïta – IVANÖVICH Session (All Night special set).

500 GOLETA

 

MOTARDS INDEPENDENTISTES VISITEN SANT FELIU
El passat diumenge 29 de març una cinquantena de motos de l’associació Motards Independentistes van fer una parada en ruta a Sant Feliu de Guíxols. Al Passeig els varen rebre membres de Guíxols per la independència ANC que els van acompanyar a una visita guiada a la Casa Irla, per gentilesa de la seva direcció.

500 MOTARDS

 

 

MERCAT ECOLÒGIC I ALTRES ACTIVITAT AL BARRI DEL PUIG
L’oficina del Pla de Barris informa de dues activitats paral·leles programades pel Mercat Ecològic i Artesanal del Puig d’aquest proper dissabte 4 d’abril (de 9h a 14h a la Plaça del Puig).
A les 10:30h, a l’edifici dels Safareigs: “Taller de gimnàstica facial”, a càrrec de l’entrenadora personal i d’activitats dirigides Cristina Roca.
A les 12:00h, a l’edifici dels Safareigs: Xerrada “Som el que mengem però també el que pensem”, a càrrec de la naturòpata i acupuntora Núria Ordóñez.

500 MERCAT ECOLOGIC

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE TAEKWONDO
El passat cap de setmana es va celebrar al pavelló de La Mar Bella de Barcelona, el Campionat infantil de Taekwondo Modalitat Combats. El Club de taekwondo A Punt de Sant Feliu hi va participar amb tres competidors: Guillem Pujol Muñoz, que a criteri dels tècnics un error arbitral va impedir el seu pas a semifinals, Raul Luque Martín va accedir a semifinals imposant-se als seus adversaris, fase en la qual un cop el va deixar tocat i la va perdre quedant 3r i medalla de plata. Ricky Ambel Maranjo que en els combats previs a la final els va guanyar bé i exhibint-se. A la final va tornar a repetir adversari, però en aquesta ocasió es va superar i va estar al nivell de l’adversari, a 30 segons del final guanyava per un punt però la impaciència li va jugar una mala passada i va perdre en els darrers 3 segons, quedant 2on amb medalla de plata.

500 TAEK

 

 

 

 

 

El més llegit

I després