I després

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

DECISIÓ SOBRE LES OBRES DELS CARRERS SANTA MAGDALENA I BOERA
El Govern de Sant Feliu de Guíxols comunicarà als veïns dels carrers Santa Magdalena i Boera quina decisió pren respecte el futur de l’empresa Seitec (adjudicatària de les obres de reurbanització d’aquests dos carrers). Les obres adjudicades a aquesta empresa arrosseguen endarreriments importants, i provoquen lògiques molèsties als veïns dels carrers afectats, més quan veuen que sovint les obres estan semiparalitzades o amb pocs efectius treballant-hi. Els veïns d’aquests dos carrers coneixeran la decisió que prengui el govern aquest mateix divendres a la tarda, en una reunió que faran a la Biblioteca Octavi Viader a les 19h a la Sala d’Actes.
Entre les opcions que contempla el govern local hi ha acomiadar l’empresa (i contractar-ne una altra per enllestir el que falta executar), o bé estudiar el document de compromisos de treball que la mateixa empresa ha aportat.
L’Equip de Govern de Sant Feliu de Guíxols vol valorar aquest document amb més detall. Dilluns l’Ajuntament va rebre la proposta per escrit de l’empresa. Ara el consistori vol saber també l’opinió dels tècnics municipals, per valorar si tècnicament els compromisos que aporten “poden ser creïbles”,tal com argumenta el regidor Josep Saballs. En tot cas, comenta el regidor, els veïns coneixeran de primera mà, i primer que ningú, què pensa fer el Govern local. “Per nosaltres és prioritari que els veïns coneguin la decisió des del primer moment”, ha indicat Saballs, el qual afegeix que “és el nostre compromís amb la transparència”.

500 SANTA MAGDALENA

AQUEST ESTIU EL MÓN DEL CIRC A LA BIBLIOTECA DE SFG
Aquest estiu a la Biblioteca pública Octavi Viader i Margarit us convida a viure el màgic món del circ.
Els infants que visitin aquest espai podran passejar entre equilibristes, pallassos, domadors i animals extraordinaris. Es podran submergir en les històries que us presenten els personatges del circ i participar en el sorteig d’un lot de llibres. Quants més llibres llegeixin, més possibilitats tindran d’aconseguir el premi!
Dirigit a nens i nenes de 6 a 12 anys durant tot l’estiu, mesos de juliol i agost, a la sala infantil de la Biblioteca.CIRC-BIBLIOTECA

Un dels plafons decoratius que hi ha instal•lats a la biblioteca per tal que els nens es puguin fer fotografies convertits en personatges del circ.

2 EXPOSICIONS A L’ANTIC HOSPITAL MUNICIPAL DE SFG
El dimecres 22 de juliol a les 20h del vespre, al 1er pis de l’antic Hospital Municipal de Sant Feliu de Guíxols, inauguració de dues exposicions.
Una d’art digital amb el títol de “Transformacions Subjectives”, d’Albert Bruguera.
I un altre d’aquarel.les amb el títol de “A diferents llocs”, de Nèstor Sanchiz.
L’exposició es podrá visitar del 22 de juliol al 10 d’agost.
Horaris: d’11h a 13h i de 19h a 21h.

500_hospital

VISITA TEATRALITZADA “UN DIA A LA VIDA D’UN MONESTIR”
Si vols endinsar-te en el dia a dia dels monjos benedictins, o agafar el hàbits i entrar com a monjo novell en un monestir.
Ara ho pots fer de la mà de Jofre de Foixà, monjo del Monestir, músic i trobador, que torna del passat per introduir-nos en els horaris, treballs i espais de l’històric monestir de Sant Feliu de Guíxols.
Aquest dissabte 18 de juliol a les 19h, al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. L’activitat està adreçada a tots els públics.
Preu: 3€ per persona (menors de 8 anys gratuït)
Places limitades, cal inscripció prèvia.
Inscripcions a l’Oficina de Turisme i Recepció del Museu, al Tel. 972821575 o per correu electrònic a museuhistoria@guixols.cat

Nota informativa del Museu: El Museu d’Història informa que per causes alienes a la institució, la visita teatralitzada “Un dia a la vida d’un monestir”, programada per a aquest dissabte 18 de juliol a les 19h, s’ha d’ajornar al diumenge 19 a les 12h. Disculpeu les molèsties.

500_visita_teatralitzada

FESTA INFANTIL AL PARC DEL MOLÍ DE VENT
Aquest diumenge 19 de juliol a les 18h, al Parc del Molí de Vent de Sant Feliu de Guíxols, gran Festa Infantil amb la Fada Iris. Amb xocolatada popular.
Organitza l’Associació de veïns Molí de Vent.

500 FADA

El més llegit

I després