I després

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA D’ERC A SANT FELIU
Aquest divendres 6 de febrer a les 8 del vespre a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols (carrer Algavira, 65-59) la secció local d’ERC Guíxols farà la presentació de la candidatura, per a les eleccions municipals.
L’acte comptarà amb la participació de Jordi Vilà, alcaldable d’ERC a la ciutat, i de l’eurodiputat del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament Europeu, Josep Maria Terricabras.
Esquerra apunta que “Des d’ERC, portem anys treballant per bastir un bon projecte local, ens hem obert com mai a la ciutadania i tenim experiència tant a govern com a l’oposició. Sentim que estem a prop de la gent i que som més forts que mai. Aquesta vegada més que mai Esquerra tindrà molt a dir”.

500 ERC

 

CONCENTRACIONS ESCOLARS PER LA PAU
El passat divendres 30 de gener, les escoles catalanes varen celebrar el “Dia Escolar de la No-Violència i la Pau” realitzant concentracions en diversos espais es colars o bé exteriors. A Sant Feliu també es varen portar a terme i escoles com la del Cor de Maria, d’una forma singular, atès que es va reservar l’aparcament del port per tal de realitzar fotos des del capdamunt de l’edifici Joan I que il·lustraven les figures i mosaics que es varen publicar a les xarxes socials. Aquesta és una jornada educativa no governamental que va fundar a l’Estat el poeta i pacifista mallorquí Llorenç Vidal l’any 1964 com a punt de partida i suport per a una educació no-violenta i pacificadora de caràcter permanent.

500 PAU

 

CONFERÈNCIA: VIDA DESPRÉS DE LA VIDA
El proper divendres 6 de febrer a les 19:30 h. al Museu d’Història-Monestir de Sant Feliu de Guíxols, conferència a càrrec del Dr. Manuel Sans Segarra (Cap de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital Universitari de Bellvitge i Professor de Cirurgia de la Universitat Central de Barcelona) que comptarà amb la presentació a càrrec del Dr. Josep Vilaplana (President del Col·legi Oficial de Metges de Girona).
S’explicaran vivències i experiències viscudes per malalts diagnosticats de mort clínica i que els metges recuperen amb mesures de reanimació cardiorespitaròria. Descripció de primera mà, totalment objectiva de l’experiència personal del Dr. Sans recollida durant anys en la seva vida professional. També es farà una revisió de la bibliografia mundial sobre el tema i es comentaran les possibles justificacions científiques d’aquests fenòmens, així com l’impacte que condicionen sobre la personalitat dels malalts. Entrada lliure i gratuïta.

500 METGE

 

XAVIER ROCA FUNDA “TRIBUNA SELVATANA”
Tribuna Selvatana és el nou diari digital de la comarca de La Selva nascut el passat dimarts 20 de gener de 2015, data escollida amb motiu de la festa de Sant Sebastià, que a la comarca s’hi celebra amb intensitat amb el Pelegrí de Tossa, tradició que uneix simbòlicament la Selva marítima amb la Selva interior. Aquest nou mitjà de comunicació, dirigit pel periodista ganxó Xavier Roca, vol esdevenir punt de referència de l’actualitat de la comarca i es defineix com un diari independent, de proximitat, i identitàriament selvatà. A banda de la informació, també compta amb espai per a l’opinió i la participació dels lectors. S’hi accedeix a través de l’adreça www.tribunaselvatana.cat

500 ROCA

 

UN GANXÓ AL “QUIÉN QUIERE CASARSE CON MI HIJO”
”Cinc nois amb les “carabines”de les seves mares assisteixen al programa de TV de la cadena Cuatro dels dimecres “Quién quiere casarse con mi hijo”, on cerquen una parella, suposadament estable. Quatre candidats són heterosexuals i un és gay. Cadascun conviu en diverses circumstàncies amb els aspirants per anar-se relacionant i van eliminant un pretendent o pretendenta cada setmana. A les xarxes socials hem pogut detectar que un dels aspirants del protagonista gay, és un ganxó anomenat Juan que, de moment, ha sobreviscut a l’expulsió i continua amb possibilitats de ser el candidat escollit pel sevillà Sandro (Mister Sonrisa Gay 2014).

500 QQCCMH

 

 

El més llegit

I després