3 Notícies, 3 imatges de PD’A

CAMPIONAT DEL MÓN DE NANBUDO
Campionat del Món de Nanbudo, del 22 al 24 de juliol al Palau d’Esports i Congressos, organitzat per la Federació Mundial de Nanbudo amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Aquest és un art marcial d’origen japonès on s’integra l’autoconeixement, l’autocontrol, la potenciació de les capacitats innates, l’autodefensa i la salut, obtenint l’energia vital com a resultat. Com a mètode d’autodefensa física i mental es basa en quatre elements: respiració, moviment, treball de l’energia i visualització.
L’eficàcia del combat i la millora de la salut depenen de la interacció i de l’equilibri dels quatre elements, procurant una correcta i continuada pràctica. Més de 200 competidors ho demostraran durant tres dies, procedents de múltiples països d’arreu del món: Alemanya, Croàcia, Noruega, Itàlia, Suïssa, França, Hongria, Eslovènia, Escòcia, Marroc, Camerun, Costa Marfil, Senegal, Japó, Canadà…

4804228_1264249

TROBADES PER NEDAR I SESSIONS D’IMMERSIÓ LLEUGERA
La Via Brava de Platja d’Aro, que uneix la Platja del Racó amb la platja de Sa Conca, ha programat 12 activitats gratuïtes i conduïdes per un monitor en aquest itinerari d’aigües obertes que recorre, senyalitzat i abalisat, en paral·lel al Camí de Ronda de S’Agaró (punt de trobada: Platja del Racó de S’Agaró).
Concretament hi ha trobades per nedar en grup i conèixer les principals recomanacions d’ús i de seguretat dijous 14 de juliol (10 h), dimecres 20 de juliol (10 h), dijous 28 de juliol (16 h), dijous 4 i 11 d’agost (16 h) i dijous 18 i 25 d’agost (10 h). També hi ha diverses sessions d’immersió lleugera (snorkelling): dimarts 12 i 19 de juliol, i 9 i 16 d’agost (10 h).
Les Vies Braves, creades l’estiu de any 2014, esdevenen la primera xarxa pública d’itineraris marins del litoral destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques. El projecte vol apropar a tothom el patrimoni natural de la Costa Brava; promoure la natació en aigües obertes i contribuir al foment d’activitats físiques saludables de forma segura i beneficiosa; i ajudar a la preservació del fons marí.

via brava2

PROPOSTES LÚDIQUES I MUSICALS PER A TOTA LA FAMILIA
Cada dilluns, fins al 29 d’agost (19 h) hi ha propostes d’animació infantil a l’alçada del c/ Reina Fabiola (maquillatge i tatos, taller de fonts de xocolata i núvols de sucre, zumba, taller de circ, jocs gegants, taller de màgia, disc mòbil, etc. També cada dijous fins al 4 de setembre (11 h o 20 h) hi ha propostes lúdiques per a tota família a l’alçada del c/ Marina o l’Avinguda Reina Fabiona (rua d’animació, pintura amb sorra de colors, màster class de balls llatins, taller i vols d’estels, jocs gegants, taller de maquillatge o globoflèxia o taller de circ). El Mini Club Infantil, també està situat al Passeig Marítim, del 25 de juny al 4 de setembre (c/ Empordà), de dilluns a diumenge (11-14 h i 16-19 h), d’accés gratuït -però limitat a una hora/dia per usuari-, adreçat a infants de 3 a 12 anys, amb tallers, manualitats, jocs de platja o inflables. En l’àmbit esportiu acull torneigs de Korfbal Platja (16 juliol), Vòlei Platja Costa Brava (13 agost), i el 8è Aquatló (24 de setembre).
(Notícies extretes de la página web www.ciutadaplatjadaro.com)

activitats passeig2

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació