I després

3 Notícies, 3 imatges de PD’A

Compartiu aquesta història

CAMPIONAT DEL MÓN DE NANBUDO
Campionat del Món de Nanbudo, del 22 al 24 de juliol al Palau d’Esports i Congressos, organitzat per la Federació Mundial de Nanbudo amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Aquest és un art marcial d’origen japonès on s’integra l’autoconeixement, l’autocontrol, la potenciació de les capacitats innates, l’autodefensa i la salut, obtenint l’energia vital com a resultat. Com a mètode d’autodefensa física i mental es basa en quatre elements: respiració, moviment, treball de l’energia i visualització.
L’eficàcia del combat i la millora de la salut depenen de la interacció i de l’equilibri dels quatre elements, procurant una correcta i continuada pràctica. Més de 200 competidors ho demostraran durant tres dies, procedents de múltiples països d’arreu del món: Alemanya, Croàcia, Noruega, Itàlia, Suïssa, França, Hongria, Eslovènia, Escòcia, Marroc, Camerun, Costa Marfil, Senegal, Japó, Canadà…

4804228_1264249

TROBADES PER NEDAR I SESSIONS D’IMMERSIÓ LLEUGERA
La Via Brava de Platja d’Aro, que uneix la Platja del Racó amb la platja de Sa Conca, ha programat 12 activitats gratuïtes i conduïdes per un monitor en aquest itinerari d’aigües obertes que recorre, senyalitzat i abalisat, en paral·lel al Camí de Ronda de S’Agaró (punt de trobada: Platja del Racó de S’Agaró).
Concretament hi ha trobades per nedar en grup i conèixer les principals recomanacions d’ús i de seguretat dijous 14 de juliol (10 h), dimecres 20 de juliol (10 h), dijous 28 de juliol (16 h), dijous 4 i 11 d’agost (16 h) i dijous 18 i 25 d’agost (10 h). També hi ha diverses sessions d’immersió lleugera (snorkelling): dimarts 12 i 19 de juliol, i 9 i 16 d’agost (10 h).
Les Vies Braves, creades l’estiu de any 2014, esdevenen la primera xarxa pública d’itineraris marins del litoral destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques. El projecte vol apropar a tothom el patrimoni natural de la Costa Brava; promoure la natació en aigües obertes i contribuir al foment d’activitats físiques saludables de forma segura i beneficiosa; i ajudar a la preservació del fons marí.

via brava2

PROPOSTES LÚDIQUES I MUSICALS PER A TOTA LA FAMILIA
Cada dilluns, fins al 29 d’agost (19 h) hi ha propostes d’animació infantil a l’alçada del c/ Reina Fabiola (maquillatge i tatos, taller de fonts de xocolata i núvols de sucre, zumba, taller de circ, jocs gegants, taller de màgia, disc mòbil, etc. També cada dijous fins al 4 de setembre (11 h o 20 h) hi ha propostes lúdiques per a tota família a l’alçada del c/ Marina o l’Avinguda Reina Fabiona (rua d’animació, pintura amb sorra de colors, màster class de balls llatins, taller i vols d’estels, jocs gegants, taller de maquillatge o globoflèxia o taller de circ). El Mini Club Infantil, també està situat al Passeig Marítim, del 25 de juny al 4 de setembre (c/ Empordà), de dilluns a diumenge (11-14 h i 16-19 h), d’accés gratuït -però limitat a una hora/dia per usuari-, adreçat a infants de 3 a 12 anys, amb tallers, manualitats, jocs de platja o inflables. En l’àmbit esportiu acull torneigs de Korfbal Platja (16 juliol), Vòlei Platja Costa Brava (13 agost), i el 8è Aquatló (24 de setembre).
(Notícies extretes de la página web www.ciutadaplatjadaro.com)

activitats passeig2

El més llegit

I després