I després

3 GANXONS DETINGUTS PER CULTIU DE MARIHUANA

Compartiu aquesta història

El passat dimecres agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Llagostera varen detenir tres homes de Sant Feliu de Guíxols, d’entre 32 i 39 anys, dos d’ells de nacionalitat espanyola i l’altre portuguesa, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Les detencions són fruit d’una investigació que van iniciar els Mossos després de tenir coneixement que en un domicili de Llagostera hi hauria un cultiu de marihuana. Els agents també van saber que el domicili investigat estaria defraudant fluid elèctric, ja que tenia una connexió fraudulenta a la xarxa general. Segons estimacions, la defraudació d’electricitat seria de més de 5.000 euros.

El 5 d’abril, mossos d’investigació juntament amb efectius de la Policia Local de Llagostera van fer una entrada i perquisició, amb el consentiment de l’inquilí, al domicili en el qual s’estarien produint els il·lícits penals.

Quan els agents es disposaven a realitzar l’entrada, al lloc hi va arribar un turisme. Inicialment el conductor semblava tenir intenció d’aturar-se però al veure el dispositiu policial va accelerar bruscament i va intentar marxar. Els mossos el van interceptar i aturar. A l’interior hi anaven dos homes que també estaven sent investigats pel presumpte delicte contra la salut pública i van quedar detinguts.

Quan els policies van entrar dins el domicili hi van trobar una plantació de marihuana amb més de 500 plantes en diferents estadis de creixement. També hi havia tots els estris necessaris per tenir-ne cura de les plantes en condicions òptimes. Davant les evidències també es va detenir la persona que vivia en el domicili.

Els detinguts, tots ells amb antecedents, van quedar en llibertat després de declarar en dependències policials, a l’espera de ser citats pel jutjat encarregat d’instruir el cas.

El més llegit

I després